Egy keresztény ember hogyan értelmezné az alábbi sorokat?
"A gyilkos hajnalban ébredt. Felhúzta a csizmáját, aztán belépett a régi
kelléktárba és felvett egy régi maszkot. Aztán lement a hallba és belépett
a szobába, ahol a nővére lakott. Majd meglátogatta a bátyját. Aztán
végig ment a hallon, egy ajtóhoz ért és benézett: Apám! Tessék fiam?
Meg akarlak ölni… Anyám..."
"Szerintem egy keresztény is szenvedhet elmezavarban, -betegségben."
Ha már egyszer keresztény, akkor persze, hogy abban szenved.
"Tiszteletben tartom mások hitnézetét, mégis nekem úgy tűnik, hogy vannak dolgok, amiket túlságosan egyoldalúan közelítenek meg."
-->Csak tudd, hogy nem minden önmagát kereszténynek nevező ember egyforma. A fundamentalisták pl kifejzetten veszélyesek, viszont akik pl a bibliatudományt művelik, azok sokkal racionálisabbak. Éppen ezrt a fundik még őket is támadják, mert mernek gondolkodni xD.
Ha valamit tudni akarsz kerdezz nyiltan
Azok akiket a pszihologia ugy felmagasztal mind lelki beteg emberek voltak es mint olyan teves alapokrol inditottak kovetkezteteseiket.
Kerdezd meg nyiltan ami erdekel , ha igy allsz hozza csak veszekedest szitasz
gratulálok kiírtál egy kérdést tisztán kötekedési célból, én tanultam pszichológiát, mégsem gondolom ,hogy az kellett volna legyen a válasz, hogy "na igen, ez egy jó példája az oidipus konplexusnak"
megjegyzen mégcsak nem is az...
ilyen alapon írj ki egy matematikai definíciót, hogy arról mi a vélemény, és ha nem az a válasz hogy pl "igen ez a pontos definíció" vagy ilyesmi, hanem mondjuk az, hogy "miféle véleménnyel kéne lenem a dologról?" akkor kiálltsd ki ,hogy "mind hülyék vagytok még a matekhoz sem értetek!"
esetleg ugyan ezt a föld geoid alakjáról és így továb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!