Miért lesz valaki a szcientológia egyház tagja? Fizet azért, hogy boldog lehessen? Más út nem vezet a boldogság felé?
# 30
Látom te nem akarod elfogadni azt amit leírok!
HA akarták fent tartották volna de mivel egy kísérlet volt csak a kísérlet időtartamáig tartották fent!
Hogy bebizonyítsák hogy is működnek az ilyen szekták mint a szcientológia is.
Van jobb dolgom is mint egy szektatagot győzködjek!
Boldog ember vagyok mindenféle modern kori kuruzslók nélkül is eddig is megoldottam gondjaimat szekták nélkül is és a karrierem is jó irányba halad.
Magamnak én vagyok az élő példa hogy a boldogság és a siker nem a szektákban keresendő mint a szcientológia,hit gyülekezet vagy a jehova tanúinál... akiknek csak a pénzed kell és hogy kiéljék a hatalom és irányítási vágyukat!
Szóval én itt befejeztem a mert értelmes érveid nincsenek másrészt nincs időm mert én tisztességesen megdolgozott pénzből élek, elhiszem hogy te elvagy megbódított szektatagokból befizettet pénzből.
Kedves Névtelen!
Az azonosságokban gondolkodásod már majdnem nekem fáj. A Szcientológiát egybemosni a Hit gyülekezetével és a Jehova tanúival. Szép teljesítmény. Ebből látszik, hogy egyiket sem ismered, ettől függetlenül osztod az észt és még én vagyok elvakult. Gratulálok.
Ezen kívül engem sem ismersz. Nem tudod miből élek, mégis leírod itt, hogy miből élek és még azt írod, hogy én nem tudok értelmes érveket felhozni.
Vádaskodsz, leértékelsz, és általad vélt dolgokat írsz le.
Nincs szükséged a Szcientológiára, mert már sikeres vagy. Szuper. Én inkább azt mondanám, hogy a Szcientológiának nincs szüksége rád. Azt sem tudom, hogy ha annyira sikeres vagy és nem érdekel a Szcientológia, akkor mit keresel itt egy Szcientológiával foglalkozó kérdésnén.
Ja gondolom. Itt lehet névtelenül másokat leértékelni, hazudozni és pánikot kelteni. Ebben biztosan sikeres lehetsz. El kellene menned újságírónak. Azok profik ebben és még keresnek is vele pénzt.
Szerencsére nagyon sok könyv megjelent már a pszichésen és anyagilag tönkretett volt tagok tollából, így akit érdekel, olvasson utána. Tudom ajánlani a következő könyveket:
Bonyai Péter: Szcientológus voltam
Norbert Potthoff: A szcientológia labirintusában
Margery Wakefield: Út Xenu felé
Veér András: A szcientológia mocsarában, Bolondok űrhajója, Magyarország a szcientológia pókhálójában;
És ami az alapító valódi életrajzát és az azt érintő hazugságainak leleplezését illeti:
Russel Miller: Arcátlan messiás (itt bele lehet olvasni a könyvbe: www.shirokuma.hu/upload/Bare-faced%20Messiah_HU_sample.pdf)
Ha valaki szívesen olvas aongol nyelven is, rengeteg könyvet talál az interneten, én csak egy pár magyar nyelvűt soroltam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!