Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért lesz valaki a szcientoló...

Miért lesz valaki a szcientológia egyház tagja? Fizet azért, hogy boldog lehessen? Más út nem vezet a boldogság felé?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 12:07
1 2 3 4
 11/34 T. Zoltán ***** válasza:
15%
Kíváncsi lennék, hogy miért van az, hogy ha valaki rossz dolgot mond valamiről azt sokan úgy gondolják, hogy biztosan őszinte és önmagától mondja, ha meg jó dolgot mond valaki valamiről, azt meg biztos csak pénzért teszi?
2015. júl. 1. 20:40
 12/34 anonim ***** válasza:
76%
Mert buta és könnyen manipulálható!
2015. júl. 10. 00:48
 13/34 T. Zoltán ***** válasza:
12%
Most ki buta és manipulálható?
2015. júl. 10. 18:23
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

Akik beveszik ezt Szcientológia maszlagot és még képesek is fizetni érte.

Szegény anyám is az a ember aki elhisz minden baromságot jósokhoz járt meg teljességgel hisz a horoszkópba és egyszer véletlenül beleakadt a szcientológusokba de még időben észbe kapott mikor már odáig jutott az egész hogy vedd meg ezt meg azt meg fizess csekken ennyit...meg én is gondosan tépkedtem szét diénetikás borítékokat bontatlanul és dobtam ki hál istennek teljesen eltűnt az egész szcientológia az életünkből úgymond.

Ma már annyi vallás közül lehet válogatni mint amennyi féle áru van a nagy áruházak polcain...a gyenge lelkűek válogathatnak hogy kinek a maszlagját veszik be és adják oda pénzüket jobb élet és megváltás ígéretében cserébe...

[link]

2015. júl. 10. 19:37
 15/34 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Kedves Névtelen!

Köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Addig amíg az internetnek hiszel a saját tapasztalataid helyett, kérlek ne is keresd fel egyik Szcientológia szervezetet sem. Nem azoknak való, akik csukott szemmel a szobából élik az életüket.

2015. júl. 11. 09:56
 16/34 anonim ***** válasza:

Jól mondta a 14-es!

Szépen leírta a TAPASZTALATÁT!

Mondom TAPASZTALATÁT!

Szernintem sem keresd fel a szcientológiát.

Nem azoknak való, akik nem szeretnék, hogy kihasználják és kizsákmányolják őket.

2015. júl. 11. 10:01
 17/34 anonim ***** válasza:

Nézzétek le ezt is:

[link]

Most hiába kezdenének el kötözködni a szcientológusok, hogy ez nem igaz, hazugság.

Bírósági iratokkal lehet bizonyítani, hogy tényleg ebben hisznek. Ugyanis régen volt egy eset amibe belekerültek és az iratokat a mai napig meg lehet nézni.

[link]

[link]

2015. júl. 11. 10:38
 18/34 anonim ***** válasza:

# 15

Kedves T. Zoltán!

Nem járok csukott szemmel... rengeteget olvasok, kiolvastam a bibliát,koránt és a talmudot is...rengeteget olvasok társadalom és természet tudományt,történelmet és egyéb ismeret terjesztő könyveket.

Szcientológia könyveket is olvastam sőt még interneten is olvastam szcientológiával kapcsolatban szcientológus oldalakat.

Teljes elfogultságra vall ha valaki azzal támad egy embert hogy "csukott szemmel a szobából élik az életüket." mert nem tudja befűzni a üzleti vallásába.

Személyeskedéssel nem lett még senkinek igaza.

De enged nem érdekel, mindenki úgy hagyja magát hülyíteni ahogy akarja meg is érdemli ha még pénzt is ad érte, nekem az bőven elég eredmény volt hogy anyámat időben kimentettem.

2015. júl. 11. 11:44
 19/34 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Kedves Névtelen!

Több millió Szcientológus van a világon és napról napra nő a számuk. Leértékeled ezeknek az embereknek az ítélőképességét és az épelméjűségét és ezek után kikéred magadnak, hogy személyeskedek, majd engem nevezel elvakultnak. Én alapjában véve megértő ember vagyok. Téged is megértelek.

Azzal, hogy elolvastál egy csomó könyvet, még nem leszel világlátott és nyitott szemmel járó. A Bibliát én is olvastam, a Koránt is és nagyon sok Buddhista könyvet. Ezek mellett amit olvastam azt kipróbáltam a gyakorlatban, úgy, hogy kimentem az utcára. Megfigyeltem az embereket, beszélgettem velük, megfigyeltem a természetet, a dolgok működését. Az összes vallási könyvben vannak működőképes dolgok, viszont a Szcientológia az amelyik nem vár el vak hitet, gyakorlati megoldásokat és technikákat tanít, amit az ember alkalmazva jobb életet teremthet magának és tök mindegy, hogy miben hisz közben. Istenben, Buddhában, Jehovában, Jézusban, Allahban.

Többre mennél, ha végiggondolnád, hogy milyen rossz dolgokat tettél amiket nem szabad senkinek megtudnia, elmondanád valakinek, hogy ne legyen visszatartás többé, mint azzal, hogy itt próbálod lebeszélni az embereket egy olyan dologról, amivel könnyebben meglátják az igazságot.

2015. júl. 11. 20:54
 20/34 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Kedves Rasztás Dzsimi!

South Park, mint hiteles forrás? Ez most komoly. A kakáddal is beszélgetsz otthon?

Bírósági iratok amit egy ember mondott el valamikor a múltban, hogy ő miben hisz és rögtön mindenki abban hisz?

Én Szcientológus vagyok már egy ideje. Egy dologban hiszek csak. Abban, hogy minden ember sokkal jobb képességűvé válhat, mint amit gondol magáról. Tehát ne te mond már meg nekem, hogy miben hiszek.

Egy másik kérdésnél és egy korábbi válaszomnál már leírtam, hogy mit kellene tenned. Azzal talán mindenkinek jobb lenne az élete. A tiédet is beleértve.

2015. júl. 11. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!