A Szcientológia miért tekinthető vallásnak?
Kedves Névtelen!
Ne haragudj, de ez a fickó annyira nevetségesen primitív, hogy hangosan röhögtem rajta. Köszönöm, hogy megosztottad itt velem! Legalább így tudom, hogy milyen komoly és tehetséges emberek kritizálják a Szcientológiát. :D
21-esnek
Köszönöm ,hogy ide raktad ezt a videót.
Nem is annyira hülye ez a Turi... ;)
# 22
A Szcientológia primitív... csak a könnyen befolyásolható embereket tudják hülyíteni!
Kedves Névtelen!
Mondanál egy példát a primitív, könnyen befolyásolható emberekre, aki Szcientológusok, hogy lássam mennyire vagy tájékozott.
Olvastam egy pár Szci szekta könyvet... aki ezt képes elhinni annyira hogy taggá váljon utána addig eljusson hogy pénzelje is hát az nem épp gondolkodású ember...könnyen befolyásolható ha ilyeneket elhisz.
Falunapokon is kint voltak ezzel a a csoda mérőjükkel mikor magyarázott a nő alig bírtam ki nevetés nélkül majdnem a könnyem is kicsordult.
Aki átlát a szitán és gondolkodik egy kicsit a nagy "drogmentes Magyarországért mozgalmat" is azért hozták létre hogy tagokat nyerjenek meg maguknak...
Ez olyan mint amikor Gyurcsány a nyakába aggat egy táblát hogy "én is cigány vagyok" meg a melegekkel vonul azt se azért csinálja mert szívügye a cigányság meg a melegek hanem mert szavazatokat akar szerezni magának.
Kedves Névtelen!
Kíváncsi lennék, hogy te csak egy egyszerű drogdíler vagy akinek sok pénze van a drogok terjedéséből, vagy csináltál valami nagyon rossz dolgot aminek nem szabad kiderülnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!