Valaki adna bővebb felvilágosítást a sátánizmusról?
Szia
Satan Isten egyik angyala, aki fellázadt Isten szuverenitása más néven Isten jogos uralma ellen
Ő ki alakitotta a kis uralmát, és még vallásokat is létre hozott, de az Ő agyszüleménye a politika kereskedelem is, amibe embereket használ fel a vezetásre a földön
Ő szabadságot igér, olyan dolgokban amiket Isten tilt, spiritizmus különböző vállfajait is használja mint a horoszkóp, halott idézés, álom látás, s egyébb természetfeletti megnyilvánulások, amiket ember nem lenne kképes, Isten pedig jelenleg nem tesz ilyet, hogy ezzel azt hitesse el hogy Ő tesz ilyeneket
Minden olyan dolog ami Isten szándékával és erkölkcsi értékeivel gondolataival szembe megy Sátánhoz tartozik s ezzel Sátán imádatát támogatja akarva vagy akaratlanul is.
Sajnos ez az Isten pontos ismeretének hiánya is okozza.
spiritsoferidu, lavey, spirituális, joyofsatan, churchofsatan, schyte, elysium666, wikipédia, biblia
Ha a sátánizmus érdekel, akkor a fent említetteket felejtsd el, mert messze elkerülik, szinte ellentétes irányban vannak a sátánizmussal.
Üdv, egy ES-t valló...
Ha bővebb felvilágosítást akarsz, miért nem olvasod el a Satanic Bible-t?
Itt pl. csak 2253 forint (nem nincs postaköltség, sem rejtett költség, ennyi):
Vagy ha nem tudsz/mersz külföldről rendelni, akkor itt egy magyar oldalról, pár száz forinttal drágábban:
Ennyi. Ez az alapvető könyv, ebből mindent megtudhatsz. A gyakorizók közül nem sokan olvasták, így valójában fogalmuk sincs róla, hogy mi is van benne, csak annyi, amennyit te is találsz a linkelt honlapon.
#4: Írj rám privátban és elmondom.
2-es vagyok.
A spirits of eridu , elysium a JOS (joy of satan) alapján készült , és véleményem szerint ezek neonáci oldalak , erre a zsidók és kommunisták gyűlöletéből , a horogkeresztekből és Hitler feltöltött anyagaiból következtettem.
Szerintem a kamu "sátánizmus" azért van benne ,mert azt könnyebb bekajálni , mint sem megemészteni azt , hogy egy náci párt által készített honlapot (mert a JOS az bizony az) olvasnak a befolyásolt (többnyire) tinik.
Nem vagyok keresztény , szóval nekem olyan mindegy.
Viszont akkor mivel magyarázod a jelképeket meg Hitler írásait az oldalon ?
Szerintem kezdjük ott az első kommenthez hozzászólva hogy a Sátán már jóval hamarabb létezett mint a biblia. Épp ezért hülyeség a biblia kamuhoz kötni.
A Sátán nem a gonosz. A Sátán a szabadság és az aki biztosan melletted lesz mindíg és segít! Olyan helyzetekből jöttem ki mióta sátánista vagyok hogy én sem hittem el egy könnyen...Csak a Sátántól kapsz teljeskörű hatalmat!!!!
Mutass akkor példákat azon az oldalon.
megsúgom, hogy Hitler jó maga kiskorába ministráns fiú volt, a magyar "verziói" de még az olasz is csak úgy keresztény volt, lásd Szálasi Ferenc görög keresztény örmény vagy Horthy aki megint csak református vagy Mussolini aki meg Katolikus. De hogy a tárházat növeljük Roosevelt egy kikeresztelkedett zsidó. Szóval... de a másik kérdésem amit nem értek és nem mondják el, ha én a sátánt tartom az atyámnak akkor halálom után mi lesz velem? Mert a "jobbkezes" irányzatok szerint van alap járaton a pokol és a menny, a katolikus meg mohón beadja a tisztítótüzet. Vicces, loptál, jót káromkodtál vagy kekszeltél az asszonnyal paraszt akkor bűnöztél de van kiscsákó egy megnyugtató tény, oda jutsz. Csak hogy a katolikus egyház is arra hivatkozik, hogy szájhagyomány útján terjed, de írásos bizonyíték se a kanonizált se az apokriff iratokba nincs. Ja igen apokriff iratokkal kapcsolatba a gimibe az iskolaigazgatótól (aki egy pap, rendet nem írom le de leírhatnám, had süljön ki a szeme) azt állította, hogy baromsággal van teli mint pld hogy Jézus galambot eregetett kiskorába és a többi... Sorolhatnám, csak annyira teli vagyok, hogy könyvet lehetne belőle írni és eddig még csak a jobbkezeséket tanulmányoztam. Egyébként még mindig vevő vagyok minden plusz információra, senkit nem bántok mert ő épp "katolikus" vagy "spirituális sátánista", Ezen felül amiről megint nem beszélnek a szabadkőművesek de az egy mellékes téma most jelenleg. Nem mondom, hogy nem kapcsolódik csak furcsállom, hogy ezt se említik, hogy ővelük mi a helyzet, pedig állítólagosan ők is a "teremtőt" keresik... na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!