Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateistából hívővé válni?

Ateistából hívővé válni?

Figyelt kérdés
Van olyan közöttetek, aki ateista volt, és a Biblia olvasása nélkül hívő lett a keresztény Istenben? Aki anélkül találta meg Istent, hogy kereste volna? Netán olyan, akit Isten keresett?

2015. máj. 6. 15:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Olyan biztosan van, akit Isten keresett, mert Valószínüleg Mindenkit Isten keresett és keres. Így ezt mindenképp mondhatom azt hiszem hogy Isten keresett.
2015. máj. 6. 15:20
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Igen, én! Felnőtt megtérő vagyok.Katolikus.
2015. máj. 6. 15:22
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
én kő kemény ateista voltam, most meggyőződéses keresztény vagyok (református), egyáltalán nem kerestem Istent vagy bármiféle felsőbb szellemi erőt, úgy gondoltam ilyesmi a valóságban nemes egyszerűséggel nem létezik, és aki hisz benne vagy elkeseredett vagy bereg, vagy hülye, és kb fél évvel az után olvastam a Bibliát, hogy elkezdtem viszonylag gyakran templomba járni
2015. máj. 6. 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Szerencsére kevesen vannak ilyenek, a többség pontosan tudja hogy egy mesekönyv az egész.
2015. máj. 6. 16:43
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Off

Valakinek volna kedve beszélgetni azokról a motívumokról, élményekről, amiknek hatására megváltozott a véleménye, és megtérő lett felnőttként?

2015. máj. 6. 17:33
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

16:33 Mi változtatta meg a véleményed?

17:33 Én is szívesen olvasnék ilyen történeteket!

2015. máj. 6. 19:44
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
A Hitgyüli droid hadseregének robotgépei szoktak arról áradozni két rángatózás között, hogy hitetlenként tengették az életüket, aztán valami isteni szuper csoda folytán megvilágosodtak és jött a happy meg a sunshine meg Német Sándor varázslatos tenyere.
2015. máj. 6. 21:22
 8/15 anonim ***** válasza:
a 16:33-asnak szerintem pont nem változott meg a véleménye, vagy én értem félre?
2015. máj. 7. 00:21
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Én hívőből lettem ateista 21 évesen.
2015. máj. 7. 23:49
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Akkor sosem voltál hívő, csak azt hitted.
2015. máj. 8. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!