Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek létezik és sellő...

Szerintetek létezik és sellő és a lokneszi szörny?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 16:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
51%

[link]

várjatok mer mozgó kép.

2010. febr. 16. 14:38
 12/16 Salx Narval ***** válasza:
Azért én kételkedem, ez csak egy szobor [link]
2010. febr. 17. 03:27
 13/16 Salx Narval ***** válasza:
Meg kell nyitni a mumifikálódott sellő cikket, akkor elolvashatjátok, hogy ez egy műalkotás.
2010. febr. 17. 03:31
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem létezett,mert mostanság senki nem látja,de lehetségesnek tartom..

Amúgy van egy film, a Dagon,azt aki megnézi,tuti nem felejti el..legalábbis..nagyon jó film,sellőkről szól,kicsit horrorisztikus,de miért ne létezhettek valaha ilyen lények?Addig amíg beszélnek róla,addig csak van valamilyen alapja,nem?Amúgy az evolúcó ki tudja milyen gnóm zsákutcákat rejtett..A Lochnessy is tuti egy ilyen zsákutca volt! Arra is ajánlok egy szuper filmet Mee see (asszem így írják,úgy ejtik Misi! :D )

Szerintem ezek a lények simán előfordulhattak..manapság nem gondolom,de gondoljatok bele,még most sem tudják,hogy mi van az óceán legmélyén..Talán értelmes lények,akik ugyanúgy próbálnák kutatni mi van az óceán partjain..csak a tudományuk még nem annyira fejlett...Lehet nem kell itt értelmes idegenekre várni,elég lenne,ha az óceán aljára le tudnánk nézni..akkor is elbújhatnak ezek a rejtélyes lények,de nemtartom kizártnak,hogy várnak még meglepetések a földünkön,nem kell ahhoz feltétlen űrutazni..minden lehetséges!

Nem tagadhatjuk le a lehetőséget,hogy léteznek,bár én még egyikel sem fogtam kezet,attól még a Himalája is magas,hogy én nem mértem meg..

2010. febr. 18. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az az evolúciós zsákutca, aki ilyen mesebeli lényekben hisz.
2010. febr. 18. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:
loknesziXDDDDDDDDD
2010. ápr. 20. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!