Létezik e a "Lokneszi szörny"? Vagy "Ufók", vagy "a yeti"?
Igazából nem tudom de ha már hiszel az Ufókban hogy lehetnek odakint ( bár még nem találkoztunk velük vagy csak nem akarják megmondani hogy már találkoztunk velük )
akkor miért nem hiszel a yetiben miért lenne lehetetlen ? attól hogy nem láttad még lehet hogy létezik ...nem ?:D sztem még van annyi felfedezetlen terület a jég alatt stb... akárhol hogy lehet jövöhéten bemutatnak egy yetit.
A Loch Ness-i szörny meg kb ugyanez , attól hogy nem láttad még lehet hogy ottvan .
Szóval Ufokban hiszel , de a Loch Ness-i szörnyben nem , és a yetiben sem. Miért nem ?:D
Én hiszek mind3ban. :D komolyan.
Yeti? szerintem nincs...
UFÓ? miért ne lehetne? hisz máshol is lehet élet,és nem tudhatjuk,hogy az idegenek nem fejlettebbek mint mi...
Lokneszi szörny? Ilyenről nem hallottam,de gondolom te a LOCH NESSI szörnyre gondoltál ami Skóciában a Ness tóban él..Azt mondják létezik(legalábbis 1930-as évektől kezdve mindig volt egy tanú aki látta) én ebben sem hittem.De volt szerencsém a valóságban is látni a Ness tavat.Hatalmas tó,egyben nem is tudod megnézni,és a helybeliek elbeszélése alapján még mindig van a tónak olyan szárazföldi partja ahol ember még nem járt(nem tud oda menni a növényzet,a rossz út miatt)A saját szememmel látva a tavat,hajlok erre is,hogy miért ne lehetne valami ott ami úszkál,időnként a felszínre jön?Bár az ember fantáziája csodás dolgokra képes...
Szóval hiszel az Ufókban és a Loch ness -i de a yetiben nem ...:D
Mér nem ?:D az is létezik ám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!