Szerintetek létezik és sellő és a lokneszi szörny?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 16:23
3/16 anonim válasza:
egyrészt nem, másrészt semmi köze az egésznek a vallásokhoz.
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Persze, hiszen már olvastam róluk.
6/16 anonim válasza:
Szerinted van láthatatlan ember?
És honnan tudod?
A Jézusba vetett hit reményt ad.
7/16 anonim válasza:
az Loch Ness, és szerintem lazán létezhet, de az nem egy "szörny" hanem egy fennmaradt ősi faj, ami képes volt elrejtőzni az ember elől, és nem a Loch Nessben lakik, hanem a tengerből úszik fel néha, mikor tapasztalják a jelenlétét
sellő is létezhet, nem hiszek benne, csupán elképzelhetőnek tartom, ugyanis az ember annyira egoista,hogy azt hiszi, amit nem ismer, az nem is létezik... holott nemcsak a világot nem ismerjük, de a saját földünket sem, rengeteg felfedezetlen élőlény van a bolygónkon, minden nap fölfedeznek valami újat
8/16 anonim válasza:
A sellőket a matrózok találták ki,nem létezik.A a szörny sem,mert ennyi idő alatt már felfedeztük volna srzereintem
10/16 anonim válasza:
11:46: na látod, ez az emberi egoizmus... nem vagyunk mi olyan okosak és nagy tudásúak, mint amilyennek hisszük magunkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!