Miért van az, hogy a vallásosok az ateistákat agresszívan támadják, de amikor arra kerül a sor, hogy jó de akkor melyik vallás a helyes, akkor mindenki hallgat, meg mellé beszél?
Egyem a kis sértődékeny szívüket az agyonsértett ateistáknak!
Jogsértett ateisták jogi védelmét akciósan felvállalom, jelentkezni a megadott elérhetőségen!
Ugyanott csárlihebdós jelvények kilószámra eladók!
Viszem a kitűzőket!
Cserébe adhatok balerinát zongorával (négy lába van, asztal de nem szék)
Van egy eladó, alig használt, jó karban levő anyósom is, azzal tudsz valamit kezdeni?
Igazság szerint vallásos, ezért időnként agresszívan támad, de nem túl veszélyes, sőt, ha akarod, adhatok mellé áspiskígyót, hogy párban legyenek.
Ráfizetek.
Kaphatsz hegesztőpálcát, meg nyomógombos kombinált szellem és ördögűző készüléket, beépített sárkányriasztással.
Azzal sakkban tartható az anyós, így kellhet hozzá sakkóra lánccal.
Megegyezünk!
Anyós jöhet áspiskígyóstul, mindenestül. Nem kell hozzá semmi ellenszer, vagy védőeszköz. Hozzá vagyok szokva, ateisták közt nevelkedtem.
Én éltem túl. :)
Az utolsó mondat csak azért volt, hogy a kérdezőnek is legyen egy jó napja. Hadd lássa beigazolva a kis prekoncepcióját.
Hogy melyik vallás helyes? Tudod, kérdező az esőcsepp akármelyik folyó vízgyűjtő területét választja is, előbb-utóbb mindenképp elérkezik a tengerhez. Ugyanígy az istenhívők is akármilyen elvek, vagy szabályok mentén imádkoznak, imáik így is úgy is elérnek istenhez.
Tudod, ők egy csoportba tartoznak. Egymással csak olyankor vitatkoznak, ha mi, ateisták nem szólunk bele. Mert amint ez megtörténik, összefogva ellenünk, a külső "ellenség" ellen fordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!