Jehova Tanúi, Jehova szerint helyes-e?
....nyugi :), csak egyed a csokit.
De azért egy kicsit számold a kcal-t is.
Nem csak a csokoládé van jó hatással a kedvünkre, több élelmiszer is. Például ha valaki rendszeresen eszik banánt /egy nap egy elég, ha nem alergiás természetesen rá/ olyan anyagot tartalmaz, amelyet a szervezet szerotoninná alakít át és ez jó a depresszió ellen....
Jehova Isten sok ízletes, finom dolgot teremtett. Tudod a csokitól még senki sem "dilizett be". :)
no látod gr.katy ....elégedett vagy a feleletemmel? :-D :-D
de azért vigyázz, hogy ne hízd el magadat túlságosan, tudod csúnya leszel nagyon :-D :-D
Aha....no te kérdezö, akkor ez mindent megmagyaráz....:D
más ember testében repülsz ugye? Úgy látszik én vagyok neked a legszimpatikusabb, ha engem akarsz utánozni :D
Mert ami az emberi törvények szerint "drognak" minősül, azt azért lenne "tilos" fogyasztani, mert az emberi szabályozás szerint "drog"? Az alkohol is drog, mégis engedi a Isten Szava a mértékletes fogyasztását, melyről köztudomású mellesleg, hogy egészséges is.
Ezt nem azért írtam le, mert értékelem a kérdező viselkedését, sőt! De amit csinál, az azzal jár, hogy lejáratja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!