Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért kell állandóan csesztetn...

Miért kell állandóan csesztetni itt a jehovásokat?

Figyelt kérdés
Ha sokan annyira nem bírják a képüket, akkor miért foglalkoznak egyáltalán velük? Nem az lenne az értelmes logika, hogy az általuk lenézett egyénekkel nem foglalkoznak? Nem vagyok közülük való, sőt hívő se vagyok, de ebben a topicban kb. minden 5. kérdés őket vonja kérdőre és őket kritizálja. Tudom, hogy Valláskritika a topic neve, de miért kell állandóan rajtuk lovagolni és verbálisan beléjük rúgni? A kritizálók nem hallottak még az "okos enged..." dologról, vagy az ő közmondásuk úgy hangzik, hogy "szamár szenved szamár által"?
2015. febr. 16. 16:38
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként mikor olyanokatmondasz hogy "okos enged", akor gondolj az összes jogharcosra.

Mondjuk a rabszolgafelszabadítókra.

A feministákra.

A melegek jobgaiért kiállókra.

Képzeld el mi lett volna ha a világ "okosan enged" mikor jött Adolf Hitler Harmadik Birodalma!

2015. febr. 19. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!