Miért kell állandóan csesztetni itt a jehovásokat?
Figyelt kérdés
Ha sokan annyira nem bírják a képüket, akkor miért foglalkoznak egyáltalán velük? Nem az lenne az értelmes logika, hogy az általuk lenézett egyénekkel nem foglalkoznak? Nem vagyok közülük való, sőt hívő se vagyok, de ebben a topicban kb. minden 5. kérdés őket vonja kérdőre és őket kritizálja. Tudom, hogy Valláskritika a topic neve, de miért kell állandóan rajtuk lovagolni és verbálisan beléjük rúgni? A kritizálók nem hallottak még az "okos enged..." dologról, vagy az ő közmondásuk úgy hangzik, hogy "szamár szenved szamár által"?2015. febr. 16. 16:38
31/31 anonim válasza:
Ja, egyébként mikor olyanokatmondasz hogy "okos enged", akor gondolj az összes jogharcosra.
Mondjuk a rabszolgafelszabadítókra.
A feministákra.
A melegek jobgaiért kiállókra.
Képzeld el mi lett volna ha a világ "okosan enged" mikor jött Adolf Hitler Harmadik Birodalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!