Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van ott az Őrtorony...

Miért van ott az Őrtorony egyesület már vagy két éve mindenhol Budapesten? Bármerre megyek, állandóan beléjük ütközöm.

Figyelt kérdés
Hirdetnek mindenhol, aluljárókban, köztereken... nem unják meg az állandó egész napos ácsorgást? Miért csinálják?
2014. dec. 14. 14:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

Én örülök, amikor látom őket:D

Mindig azon gondolkodom, hogy melyik olvashatja itt a kommentemet.

2014. dec. 14. 14:42
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Mert nem tudják a családjukkal hasznosabban eltölteni az idejüket. Élet célja az emberek állandó zaklatása.
2014. dec. 14. 14:47
 3/18 A kérdező kommentje:
Én nem állítok semmi rosszat róluk (már kétszer is láttam amúgy egy jó csajt közöttük, aki rám mosolygott), egyszer még oda is mentem, normálisnak tűnnek. Csak nem igazán értem, hogy mi a céljuk ezzel, mert az látszik, hogy nagy erőket fektetnek bele az üzenetük terjesztésébe. Már kb. 1,5-2 éve mindennap látom őket ugyanazokon a helyeken. Ezt ki fizeti nekik? Vagy ingyen csinálják? Miért ennyire fontos? Nincs elég tagjuk? Miért akarnak ennyire terjeszkedni?
2014. dec. 14. 15:05
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Engem baromira idegesítenek, nem nagyon állnak szóba az emberrel, max addig, amíg rámsózzák a szemetüket...
2014. dec. 14. 15:10
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Akivel pedig normálisan elbeszélgetnek, az örüljön neki, mert nagyon nem ez a jellemző rájuk!
2014. dec. 14. 15:18
 6/18 Salx Narval ***** válasza:
90%
Én a helyükben egy kis forralt bort is osztogatnék a könyvecskék mellé, mindjárt nagyobb lenne a kapás.
2014. dec. 14. 16:30
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Külföldön vagyok, itt is egyes helyeken kinn állnak, az mondjuk nem érdekel mert elmegyek mellettük, de tegnap elég dühösen csaptam be az orruk előtt az ajtót mert már ide is becsengettek.

3 éve Madridban lepihentem egy parkban, naná hogy ott is jöttek zaklatni és még ők voltak megsértődve mert annyit mondtam, hogy köszönöm nem.

2014. dec. 14. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
9%

szia

Én olvasom a kommentedet. :D)

(1Korintusz 9:22, 23) . . .Mindenfajta embernek mindenné lettem, hogy minden módon megmentsek némelyeket. 23 De mindent a jó hírért teszek, hogy másokkal együtt részese legyek.

(1Korintusz 9:16) 16 Ha pedig hirdetem a jó hírt, az nem ok arra, hogy dicsekedjek, mert szükség nehezedik rám. Bizony, jaj nekem, ha nem hirdetem a jó hírt!

Azért csináljuk, mert a ezt a szolgálati ágat is csinálni kell, hozzá tartozik az imádathoz.

Mivel rohanó világban élünk és egyre kevesebb az idő, igyekszünk mindenkit minden formában elérni

sok embert mivel vannak akik ritkán és nagyon későn érnek haza, azok is lássák, és értesüljenek, hogy tudjanak dönteni.

Hogy azon a napon ne mondhassa senki, hogy a Teremtő nem küldte el a szolgáit, és nem hallottak a jó hirről, és Isten szándékáról.

Ez a munka hamarosan befejeződik, addig még van lehetőség, az "Bárka ajtó még nyitva van"

Aki szeretűi a Teremtőjét és a megváltóját annak nem unalmas Istent szolgálni, akármilyen formában is kéri, sőt kiváltság hogy a Teremtő munka társai lehetünk

S végül néhány irás szöveg amit a Tanitványok is igy gondoltak:

(1Korintusz 3:5–9) 5 Micsoda hát Apollós? Igen, micsoda Pál? Szolgák, akik által hívők lettetek, mégpedig mindegyik úgy, ahogy megadta neki az Úr. 6 Én ültettem, Apollós öntözött, de az Isten adta folyamatosan a növekedést; 7 úgyhogy sem az ültető nem valami, sem az öntöző, hanem a növekedést adó Isten. 8 Az ültető és az öntöző pedig egyek, de mindegyik a maga jutalmát fogja megkapni a maga fáradozása szerint. 9 Mert Isten munkatársai vagyunk. . . .

(2Korintusz 6:3, 4) 3 Semmiképpen nem adunk okot a botránkozásra, hogy ne emelhessenek kifogást a szolgálatunk ellen, 4 hanem minden módon Isten szolgáiként ajánljuk magunkat: . . .

(2Korintusz 11:5, 6) . . .. 6 De még ha a beszédben avatatlan vagyok is, bizonyosan nem az ismeretben, hanem minden módon nyilvánvalóvá tettük azt nektek mindenben.

2014. dec. 14. 17:41
 9/18 anonim ***** válasza:
8%

És nem csak Budapesten, hanem az országban sok helyen, sőt 239 országban is

Erről beszélt Jézus:

az egész lakott földön hallani fognak erről.

2014. dec. 14. 17:46
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

8: "Azért csináljuk, mert a ezt a szolgálati ágat is csinálni kell, hozzá tartozik az imádathoz."

Részünkről meg az utálathoz. :-P

"Mivel rohanó világban élünk és egyre kevesebb az idő, igyekszünk mindenkit minden formában elérni

sok embert"

Lehetne hogy azokat nem zaklatjátok akik nem kérnek belőletek?

"Ez a munka hamarosan befejeződik, addig még van lehetőség, az "Bárka ajtó még nyitva van""

Az én ajtóm meg zárva van előttetek. :-D

2014. dec. 14. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!