Miért van ott az Őrtorony egyesület már vagy két éve
mindenhol Budapesten? Bármerre megyek, állandóan
beléjük ütközöm.
hozzászólásodből kitünik mennyire nem érted és ezért nem is gyakorlod a krisztusi törvényt.
az igaz keresztény még az ellenségét is szereti mert ezt tanitotta a megváltó ezért nem háboruznak és szitanak gyülöletet...
2014. dec. 14. 23:32
12/18 A kérdező kommentje:
Bizony, mondom Néked, jöjjön el a te országod! Ámen, testvér!
Én is külföldön élek és a forgalmas helyeken örökké ott szobroznak. Még ebben a hideg időben is.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ezeknek nincs családjuk, párjuk aki eltöltethetnék az időt?
Szomorúnak tartom, hogy tömegeket szívnak fel a szekták és az állam ezt hagyja.
Ezek sérült emberek, akik kihullottak a társadalmamból. Olyanok akikről lemondott az állam, olcsóbb nem kezelni őket, mint kezelni...
2014. dec. 15. 08:51
Mert az ember mohó, soha nem elég neki semmiből. Ez alól a jehovisták se kivételek, ők is mind több és több tagot akarnak maguk mögött tudni, soha nem lesz elég nekik.
2014. dec. 15. 11:45
23:32,
Persze, szereti - nézzél már körbe a világban! Jelenleg az arabok és a keresztények a legjobban, habzó szájjal mindenki mást utáló és pokolra kívánók...
2014. dec. 16. 07:31
Azért csinálják, mert a kaliforniai szabadkőműves irányítású központból ez a parancs jött ki nekik.
2014. dec. 16. 23:47
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igazad van, de azt meg az izraeli zsidótőke pénzeli és irányítja, akiket viszont a szíriuszi gyíkemberek koordinálnak a HAARP segítségével, ami a boszniai piramisokban van elrejtve. Valójában ők azok, akik rátették a kezüket Tesla titkos találmányaira, aminek az alapján Egely György megalkotta az örökmozgót, amit eladott az Illuminátusoknak, akik ezzel az erőforrással üzemeltetik a chipjeiket, amiket beadnak a "madárinfluenza" elleni védőoltás részeként. Mit gondoltok, az ebola-járvány talán véletlen? Az egész terv megtalálható az amerikai egydollároson, de erről senki se tudhat. Mindenkit figyelnek. Most, hogy ezt leírtam, lehet, hogy én leszek a következő, akit elviszn
Jehova tanúi alapjában véve jóindulatú egyszerű emberek, nekik valószínűleg szükségük van egy hazugság ideára, ahogy a többi hasonló más vallású embereknek is. e-nélkül valószínűleg szétcsúsznának, úgyhogy hagyni kell őket, esetleg elmagyarázni nekik ha odajönnek h miért hibásak az érveik és hiedelmeik, de ennyi.
2015. febr. 20. 21:26
Kapcsolódó kérdések: