Keresztény emberek (katolikus, református, evangélikus és nem kisebb vallási csoportosulások) ti hogyan látjátok a világvégét, mikorra várható és egyáltalán mi az? Teljesen megszűnik a földi élet és az összes többi bolygó élete?
Kedves kérdezö, hogy megnyugtassalak :)
Tudtad, hogy már az elsö századbeli keresztények ugyanazt élték át, mint szerinted a tanúk, hogy azt hitték már jön a királyság?
Ha elolvasod a Cselekedetek 1 részét, ott találjuk az infót erröl. Bár Jézus néhány évig tanította öket, mégis várták hogy az ö idejükben hozza helyre a királyságot.
Én azt tanácsolnám neked, /ha megfogadod/ :) , hogy figyeld meg a Bibliai jövendöléseket és hasonlítsd össze a világhelyzettel.
Csak egy verset szeretnék most neked idézni. A Jelenések 11:18-ban elolvashatjuk, hogy Istennek meg van a meghatározott ideje, mikor fogja végrehajtani az ítéletet. Többek között azt is jövendöli, hogy elpusztítja azokat akik a Földet pusztítják. Soha ilyen mértékben, ilyen rohamosan nem volt tönkre téve a Föld, mint az utóbbi évtizedekben. Ez tény és való.
A Teremtö Isten, nem engedi meg, hogy a Föld az élet rajta megszünjenek. Nem ez a célja a jövöben.
Zsoltárok 37:10
Ha az emberek tudják, hogy például árvíz veszély van, ki jár el helyesen? Aki figyel? Vagy aki azt mondja ááá hiszen már olyan sokszor mondták, én nem hiszem el....
8-as vagyok
Dátumot konkrétan nem adtak meg a Tanúk.
Csak némelyek magyarázták félre egy egy megállapitást egy évszámmal kapcsolatban. ahogy valaki irta is, nincs időpont, csak jelek, történések amiből tudjuk hogy közel van
Minden nap úgy kell élni, mint ha az lenne az utolsó lehetőséged...
Ha megadná az időt sokan érdekből változtatnának az utolsó pillanatban és ez arra vall, hogy nem magáért a teremtőért teszik hanem az életükért....
"Tudtad, hogy már az elsö századbeli keresztények ugyanazt élték át, mint szerinted a tanúk, hogy azt hitték már jön a királyság?"
Az rendben van, hogy 2000 éve tudatlanok voltak ilyen téren az emberek, de nektek már igazán lehetne több eszetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!