Ha a két első ember, Ádám és Éva, fehér volt, és a vallás szerint nincs evolúció, hogy lehetnek "színes" emberek?
17:43-asnak: még most vettem észre a kérdésedet, de ezt meg én nem értem pontosan, mit nem értesz: hogy Jézus Isten fia és Jézus Krisztus egy személy-e???? Kérdezz kicsit pontosabban. Ha ezt kérdeznéd, akkor a válasz: a BIBLIA szerint mondom, mert én ebben hiszek, aztán persze ezt ferdítgetik mindenfelé:
Isten (az Atya) az embert a maga képére, hasonlatosságára teremtette. Isten öröktől fogva létezik, és Krisztus is, az Ő Fia, aki felvállalta, hogy Ő eljön a Földre és áldozati bárány lesz minden emberért, ugyanazon elv alapján ahogy az ószövetségben Isten egy évre bűnbocsánatot adott Izraelnek, amikor évenként egyszer véráldozatot mutatott be a főpap (bárányét) - mert a vérben van az élet, ezért tud engesztelést szerezni... (kicsit bonyolult de próbálok érthető lenni). Szóval Krisztus ezért a Földre jött, testté, emberré lett a Názáreti Jézusban. Anyai ágon sem volt bűnös, mert hogy ez megtörténhessen Isten Máriát kegyelembe fogadta (bűneit eltörölte) Teljes, tökéletes ember volt, igazi gyerek, stb. csak abban különbözött kortársaitól, hogy ő már gyerekként sem követett el semmi bűnt. Nem volt kisistenjézus stb. A szolgálatát is csak akkor kezdte, amikor Isten felkente őt Szent Lélekkel, miután megkeresztelkedett. ..... utána tudjuk a dolgokat. Jézus meghalt a kereszten, nem véletlen hogy pontosan úgy, ahogy, egy csomó ószövetségi próféciát töltött be ezzel, "megsebesíttetett a mi vétkeinkért.... az ő sebeiben gyógyultunk meg stb.) A Biblia szerint a bűn következménye a halál, ha nem lennénk bűnösek, meghalni sem tudnánk, ez volt Isten eredeti terve Ádámmal Évával is. Jézus meg sem tudott volna halni, ha akkor ott a kereszten nem veszi fel a bűneinket. Előtte pld. volt olyan hogy megakarták kövezni, ott volt egy egész tömeg, Jézus pedig átment közöttük... nem tudták megkövezni. Visszatérve kereszthalálra, Jézus a Názáreti (más helyen Dávid Fia, hiszen az emberi ágon Dávid házából származik, onnan kellett jönnie, ahogy ezt az ószövetség megmondta. Jézus meghalt, és Jézus Krisztus feltámadott!!! Ennél nem tudtam szűkszavúbb lenni. Írj vissza légyszí, hogy ez volt kb. a kérdésed?
"a vallás fasz*zság, meg az egész biblia! a majmokból alakultunk ki és kész! nincs mit cifrázni ezen! isten nem létezik! ébresztő!!!"
"vallás fasz*zság,"
Jó nagy fúgefalevél kell ahoz, hogy a magadfajta "fasz*zság"-ot eltakarja.
Máskor rágd megd amit beszélsz
"isten nem létezik! "
Megjőtt Feri a hegyről , beszopja egyből.
Ádám és Éva, mint első emberpár, hibátlan és teljes DNS-sel teremtettek.
Nem is tudjuk milyen színűek voltak, de a gyermekeik lehettek akármilyenek.
Az özönvíz után viszont már konkrétan megjelenik, hogy Noé egyik leszármazottja sötét börű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!