Jehova Tanúinak tilos tudományos pályára lépni?
Csak nem azt akarod, hogy valamiképpen is támogassák ezt a sátántól vezetett,velejéig romlott világot?
Hiszen alig várják már, hogy vége legyen, aztán meg úgysem lesz szükség tudományra, mert Isten úgyis mindent elintéz, elrendez.
Halleluja!
Hallottam olyan változatot, hogy van beképzelt tudomány, és alázatos tudomány. Utóbbi jelenti mindazt, ami nincs összefüggésben a vallással, illetve azokat az áltudományokat is, amik a Bibliát hitelesítik. Sőt még azt is, ami nem, de bele lehet magyarázni. Az ilyen tudósoknak Jehova tanúi úgy örülnek, hogy a kiadványaikba is tesznek bele ilyen emberekkel készült interjút. Mindig úgy kezdődik, hogy az illető előbb volt tudós (véletlen egybeesés), aztán megakasztotta valamilyen jelenség, ami lenyűgözte, ezért nyilván csakis Jehova isten, Jézussal a jobbján, stb.
No aztán mindenki más beképzelt tudós, mert nem hajtanak fejet a mindenség teremtője és minden tudományok nagy mestere előtt.
Kedves kérdezö
Megkérdezhetem miért akarod tudni?
Ismerek tudományos dolgozót, barátaim a tanúk között van föiskolai tanár, ideggyógyász, fogorvos, mérnökök, ügyvéd, takarítónök, egyszerü munkások.
Szabad természetesen az irodalommal foglalkozni, én könyvmoly vagyok gyermekkorom óta...bár nem lett a szakmám.
Megválogatjuk mit olvasunk, mit nézünk, de ez nem csak mi ránk speciális.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!