Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha vallásos vagy, az evolúciót...

Ha vallásos vagy, az evolúciót kivéve, milyen tudományos dologban nem hiszel?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 20:16
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Én abban nem hiszek, hogy egy több tonnás repülő fennt tud maradni a levegőben. Plusz ugyanez hajókkal a vízen.
2014. júl. 11. 20:28
 2/36 anonim ***** válasza:
80%
Ostobaságnak tartom a Gömbölyű Föld Elméletet, és a Gravitációban sem hiszek.
2014. júl. 11. 20:34
 3/36 anonim válasza:
55%
Vallásos ember miért ne fogadhatná el az evolúciót?
2014. júl. 11. 21:55
 4/36 anonim ***** válasza:
85%
én a cigaretta dobozkon levő képek elriasztó hatásában nem hiszek, épp ellenkezőleg, én azt gondolom vizuálisan beépül az agyba és megteremti a bajt ill. növeli annak kockázatát szichésen, és szerintem a betegségek pszichés alapon kezdődnek, és az orvostudománynak ez a leggyengébb területe, mai napig a hülyéket is csak nyugtatókkal tudják kezelni.
2014. júl. 11. 22:13
 5/36 A kérdező kommentje:

Valós tudományos elméletekre gondoltam.

Az evolúciót csak ki akartam hagyni,azért írtam ,hogy kivéve azt,mert van aki vallásos és hisz,van aki nem,de én most a többi dologra vagyok kíváncsi.

Olyanokra,hogy pl a vulkánok azért alakulnak ki ,mert a kőzetlemezek mozognak stb..

2014. júl. 11. 22:18
 6/36 anonim ***** válasza:
93%
De miért is kellene összekeverni a természettudományt a hittel? A gravitációban mondjuk én sem hiszek, ami tény az már nem hit.
2014. júl. 11. 23:53
 7/36 anonim válasza:
84%
Hatos válaszoló, ment a zöld kéz.
2014. júl. 12. 00:07
 8/36 anonim ***** válasza:
91%
A kőzetlemezeket köztudottan Isten tologatja. :D
2014. júl. 12. 08:42
 9/36 A kérdező kommentje:

A hit és a vallás nem feltétlen azonos dolog,sőt a vallás komplexebb dolog.

Én azt nem értem,hogy hihetnek az emberek mindenféle sületlenségekbe,mikor a tudomány logikus magyarázatokkal szolgál sok dologra. Az ilyen emberek szemellenzővel járnak vagy hogy van ez.

A gravitációban nem hiszel, akkor állíts röppályára egy műholdat és majd utána gondolkodj..Nem tudom komolyan,hogy lehet az,hogy miközben emberek ezeket a tudományos elméleteket kihasználva építenek gépeket,amiket közvetve ti is használtok, nem fogadjátok el magát az elméletet..

2014. júl. 12. 08:50
 10/36 anonim ***** válasza:
15%
Én a Hold-ra szállásba nem hiszek. Köztudottan beismerték, hogy a fényképeket stúdióban készítették, mert az eredetiek elvesztek. Miért vesztek el? Miért tévesztenek meg minket?
2014. júl. 12. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!