Jelenleg Isten mire vár?
Én láttam már Isten fényes ragyogását és Jézussal is beszéltem már.
Ilyen buta érvet, hogy "látta e már valaki, nah ugye hogy nem létezik". Ahogy nekem sem fogod elhinni, úgy másnak sem fogod elhinni, szóval az érvelésed hibás. Ráadásul csak feltételezni tudod, hogy még senki nem látta, vagy esetleg mindenkit személyesen ismersz a Föld bolygón?
Anonymus
#23 a kávéfőzőről és Elvisről azért jelentheted ki, hogy nem isteni lények, mert mindenki láthatta Elvist, és mindenki látott már kávéfőzőt, és meggyőződhetett erről a saját érzékszerveivel, anélkül, hogy spirituális magasságokba kellett volna emelkednie.
Ellenben amiről te állítasz isteni (vagy bármilyen) minőséget, azt senki nem tudja leellenőrizni. Gyakorlatilag csak a fejedben létezik. Így aztán mondhatsz bármit. Talán tévedsz, talán hazudsz, soha nem leszünk képesek összevetni az állításaidat a valósággal. A valóságnak ezt a szeletét szándékosan minden korban elérhetetlen távolságokba definiáljátok.
Ozmium!
Elvis Presley egy olyan emberi, hús-vér lény volt, mint bárki más a 7 milliárdból, tehát semmi isteni nincs benne, és megtapasztalásához sem kell spiritualizmus. Bár egyesek a zene által is révületbe eshetnek, ami meg már egy lépés a spiritualizmus felé (lásd: sámán!). Egy kávéfőző pedig egy tárgy, amit emberek gyártottak.
Ugye "tudod", hogy nem lehet őket összehasonlítani Istennel?
25-ös! Te érzed hogy marhaságokat beszélsz? Istennel nem szokás úgy beszélgetni, mint egy másik emberrel, és főleg úgy nem, mint egy kávéfőzővel! Mert ez az utóbbi kettő anyagi érzékszervekkel is érzékelhető, míg Isten nem az! Isten transzcendens lény, ennél fogva nem tudsz vele kávézni vagy sörözni!
Mindketten elzárkóztatok a bennetek lévő fénytől (nevezzük spirituális képességnek), és szándékosan materialisták akartok lenni. Ez csak átmenetileg működik. Előbb-utóbb visszatértek a lelki pályára. De addig nem fogjátok "megérteni" Istent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!