Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor jönnek rá az emberek...

Mikor jönnek rá az emberek hogy "ISTEN NEM LÉTEZIK" és hogy jelenleg több bizonyiték van az "IDEGENEK" létére mint az állitolagos istenekre?

Figyelt kérdés
Ahogy a könyvben irják hogy isten teremtette a földet ..Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist..Az emberek nagyon régen amikor "istent" látták akkor valójában idegenek-et láttak ,Az akkori primitiv gondolkodással elnevezték isteneknek!Valahogy nevetséges hogy az emberek mindent elhisznek amit egy pár ezer éves könyvbe irt le kituggya hogy ki..és miért..Ezek a marhák annyira hülyék voltak hogy szthitték lapos a föld,és aki okosabb volt náluk az"Eretnek,Boszorkányság,stb"És elégették mert okosabb volt "Ha nem lenne ez a kitalált vallás akkor legalább egy 500,hanem 1000 évvel fejlettebek lennénk

2013. jan. 8. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
34%
Már hogyne léteznék :)
2013. jan. 8. 23:34
 2/76 anonim ***** válasza:
22%

Egyáltalán honan veszed h nincs Isten?

És honnan tudod h fejletebek lennénk ?

Enyi erövel lehet h most tartanánk a piramisoknál vagy még mindig vándorló életmódot élnénk

2013. jan. 8. 23:37
 3/76 Tom Benko ***** válasza:
90%
Az az igazság, hogy mindkettőre pontosan ugyanannyi bizonyíték van. Sokan nem fognak rájönni, mert egyszerűen alkalmatlanok rá. Emiatt sem a vallások, sem az ufóhiszti nem fog eltűnni. Mondjuk utóbbi is erőteljesen vallásos jellegű tevékenység...
2013. jan. 8. 23:42
 4/76 anonim ***** válasza:
87%

Ez a mese a régi "ostoba" embereknek kellett, hogy a faj fennmaradjon, ne állati módon gyilkolják egymást az emberek, meg hogy ne kérdezgessék egész nap, hogy "mi végre az ember?", minek élünk?, honnan jövünk?, stb. stb.

Ne felejtsd el, hogy a te gondolataid azért jöhettek létre, mert ma van iskolarendszer, van Internet, globális tudás, megosztunk hála Istennek mindent, és ehhez kellett régen az egyház, meg az Isten sztori, hogy kordában tartotta az embereket és az emberiség, mint közösség fenn tudott maradni, független bőrszíntől, vallástól, földrésztől.

Én is azt gondolom az egyház a tudás gátja de nem tudom hogy mennyire volt szükségszerű, hogy idáig jussunk.

Mi itt a 21. században könnyen röhögünk a sötét középkoron és a barlanglakó, sötét, buta ősemberen, de ők mind - elvileg - a felmenőink, és ők gondoskodtak évezredeken keresztül hogy fenn maradtunk meg hogy itt tartunk.

Azt se felejtsd el, hogy különböző intelligenciájú, iskolázottságú, ismeretű, tudású emberek vannak a világban és csak azért lenézni valakit mert ezt tanították neki, vagy hogy nincs a világra rálátása, hát nem éppen fair.

Nekünk szerencsénk van, hogy tanulhatunk, (többé-kevésbé) demokráciában élünk, szólás szabadság van, hozzáférünk az Internethez a globális tudáshoz, olvashatunk és sorolhatnám.

100 éve még nem volt ilyen szintű Iskolázottság, aki paraszti sorba született és azt nevelték bele a faluban, hogy van Isten és bla-bla-bla, az lehet olyan buta maradt, hogy soha ezen nem gondolkodott el, hanem így elfogadta a világot.

De ezért nem szabad rájuk haragudni.

2013. jan. 8. 23:45
 5/76 anonim ***** válasza:
47%
Veronika?Te vagy az?Hát még élsz?Legyőzted a reptoidokat?
2013. jan. 8. 23:48
 6/76 anonim ***** válasza:
82%

Mindig lesznek olyanok akik hisznek benne . Nem egyszer volt olyan , hogy az egyház tudósokat bíztak meg , hogy x tárgynak bizonyítsák be , hogy egy adott jelenség istennel összeköthető . Csak amikor kiderült , hogy semmi köze akkor lefizették őket , hogy hallgasson .

Például a torinói lepelnél pontosan ugyan olyat készítettek , a tíz csapásra is megvannak a valódi okai ami aminek a természethez van köze .

Azért terjesztik sokan mert pénzt tudnak belőle szerezni .

A világ legnagyobb bűnözői szervezete a Vatikán . Nem véletlenül őrzik úgy a piszkos titkaikat .

2013. jan. 8. 23:53
 7/76 A kérdező kommentje:
Ott a pont :)
2013. jan. 8. 23:55
 8/76 anonim ***** válasza:
19%
hát én ezt az istenes dolgot eléggé hanyagolom, inkább csak ostobának nézem az ilyen embereket akik imádkozni meg nem tudom mit csinálni járnak, nem attól lesz valaki szerencsés vagy boldog az életben mert istenhez imádkozhat..a nagymamát aki imádkozik minden nap ugyanúgy elütheti a kocsi vagy bármi megtörténhet ugyanúgy, mint egy antivallásos nagymamával..persze erre is van "tudományos magyarázat" ilyenek pl. az "isten útjai kifürkészhetetlenek" stb... ha én beszélek valakivel és szóba hozza istent meg az imádkozást onnantól kezdve nem hiszem hogy túl sokat látnék abba az emberbe értelem szempontjából..olvastam egyébként a bibliát, amiből újra csak az jött le hogy az egész egy krvára idegesítő katyvasz amiben isten gyilkolássza az embereket, kb olyan alapon hogy valakinek nem volt kedve elmenni a boltba tejért.a vallást szerintem azért találták fel mert régen nagyon sok olyan momentum volt amikor az emberek unatkozhattak és a sötét pincében a szódásszifonos szemüvegü, szőrös, dagadt emberek rejszolás közben a hasukra ütöttek és kitalálták hogy "te hallod, legyen már egy felsőbb hatalom ami nem létezik de fohászkodjunk már hozzá!" "jó nevezzük el ezt vallásnak!" aztán rejszoltak tovább..és jöttek az emberiség újabb ötletei
2013. jan. 8. 23:57
 9/76 anonim ***** válasza:
90%

Habár ateista vagyok nem értek egyet a hozzáállásoddal és a stílusoddal sem. A hívők nem hülyék, és talán meg kellene próbálnod megértened őket ahelyett, hogy ítélkezel. Ehhez pedig nem ártana megismerned a vallást, és a gondolkodásmódjukat. Ha megteszed nem fogsz ilyen butaságokat írni:

"Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist."

2013. jan. 9. 00:17
 10/76 nemelfogult ***** válasza:
68%

#10/11

Amit írtál az ahogy kifejezed, egy "egy krvára idegesítő katyvasz".

2013. jan. 9. 00:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!