Mikor jönnek rá az emberek hogy "ISTEN NEM LÉTEZIK" és hogy jelenleg több bizonyiték van az "IDEGENEK" létére mint az állitolagos istenekre?
"Érdekes hogy minél okosabb egy ember annál kevésbé hisz az istenekről szóló népvakitonépmesékbe:)"
Kérlek alássan, mindentudó embertársam, hogy tekintsd meg az alábbi linket, és gondold át még egyszer eme kijelentést. [link]
Én nem értem, hogy miért kell egymásra mutogatni. "Nédd má, hisz Istenbe, mekkora egy elmaradott!" Vagy: "Megkérdőjelezi Isten létét, eretnek!"
Miért fáj valakinek, ha mások mást hisznek, mint ő?
Én a Buddha tanításában hiszek, mégis meghallgatom bármely vallás követőjét, és elfogadom, hogy ő más hitet követ. Ez annyira nehéz? (Ez alól vannak kivételek, mint pl. kedves Vera, de az más tészta.)
Visszatérve eredeti gondolatodhoz: ha nem lenne ez a kitalált vallás, valószínű, hogy a betűvetés sem lenne elterjedve, mivel annak idején a papság volt ennek -szinte- tudója, s művelője. De ugyan ez igaz a művészetekre, építészetre. A legszebb alkotások mind-mind valláshoz kötődnek.
Az meg, hogy számodra az "Isten" kifejezés egy szakállas bácsit jelent (aki unalmában elkezdett gyurmázni), a te szűklátókörűségedet mutatja.
Neked csak az a normális válasz, aki egyetért veled.
Egyrészt helyesírás nulla, ész nulla.
Az isten[ek] létezésére hajszálpontosan annyi bizonyíték van, mint az idegenekére: 0.
"Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist."
Az a gyanúm, kedves kérdező, hogy ilyet nemcsak te, de a világon senki nem hisz. :D
Van isten és vannak UFOk.
Szerinted hogyan jött létre a világegyetem ha nem egy felsőbb erő által? Nyilvan nem olyan az isten mint amit a bibliaban keirnak, és nem is a kereszténység a megfelelő vallás.
UFOk pedig alap h léteznek, csak ők sem olyanok mint az UFO újságban.
"Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist"
Drága fiam, én sem, főleg hogy Isten nincs elképzelve szakállas emberként, nem túl jó ha Istent összekevered Jézussal, neki volt szakálla, de semmi baj... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!