Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor jönnek rá az emberek...

Mikor jönnek rá az emberek hogy "ISTEN NEM LÉTEZIK" és hogy jelenleg több bizonyiték van az "IDEGENEK" létére mint az állitolagos istenekre?

Figyelt kérdés
Ahogy a könyvben irják hogy isten teremtette a földet ..Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist..Az emberek nagyon régen amikor "istent" látták akkor valójában idegenek-et láttak ,Az akkori primitiv gondolkodással elnevezték isteneknek!Valahogy nevetséges hogy az emberek mindent elhisznek amit egy pár ezer éves könyvbe irt le kituggya hogy ki..és miért..Ezek a marhák annyira hülyék voltak hogy szthitték lapos a föld,és aki okosabb volt náluk az"Eretnek,Boszorkányság,stb"És elégették mert okosabb volt "Ha nem lenne ez a kitalált vallás akkor legalább egy 500,hanem 1000 évvel fejlettebek lennénk

2013. jan. 8. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
19%
Persze hogy léteznek a földönkívüliek, hisz Isten teremtette őket.
2013. jan. 9. 00:27
 12/76 loupsolitaire ***** válasza:
51%

"Érdekes hogy minél okosabb egy ember annál kevésbé hisz az istenekről szóló népvakitonépmesékbe:)"

Kérlek alássan, mindentudó embertársam, hogy tekintsd meg az alábbi linket, és gondold át még egyszer eme kijelentést. [link]

Én nem értem, hogy miért kell egymásra mutogatni. "Nédd má, hisz Istenbe, mekkora egy elmaradott!" Vagy: "Megkérdőjelezi Isten létét, eretnek!"

Miért fáj valakinek, ha mások mást hisznek, mint ő?

Én a Buddha tanításában hiszek, mégis meghallgatom bármely vallás követőjét, és elfogadom, hogy ő más hitet követ. Ez annyira nehéz? (Ez alól vannak kivételek, mint pl. kedves Vera, de az más tészta.)

Visszatérve eredeti gondolatodhoz: ha nem lenne ez a kitalált vallás, valószínű, hogy a betűvetés sem lenne elterjedve, mivel annak idején a papság volt ennek -szinte- tudója, s művelője. De ugyan ez igaz a művészetekre, építészetre. A legszebb alkotások mind-mind valláshoz kötődnek.

Az meg, hogy számodra az "Isten" kifejezés egy szakállas bácsit jelent (aki unalmában elkezdett gyurmázni), a te szűklátókörűségedet mutatja.

2013. jan. 9. 00:36
 13/76 loupsolitaire ***** válasza:
*szinte egyedüli tudója
2013. jan. 9. 00:38
 14/76 anonim ***** válasza:
67%

Neked csak az a normális válasz, aki egyetért veled.

Egyrészt helyesírás nulla, ész nulla.

Az isten[ek] létezésére hajszálpontosan annyi bizonyíték van, mint az idegenekére: 0.

2013. jan. 9. 01:21
 15/76 anonim válasza:
12%
Te hülye vagy? A világiak azt állitották hogy a világnak vége van meg hogy lapos. Cuki hogy ilyen mérges vagy és így akarsz boldog lenni hogy lenézel másokat.:)
2013. jan. 9. 01:46
 16/76 anonim ***** válasza:
69%
Én hiszek abban, hogy van valami/valaki, aki ezt az egész világot teremtette. Persze nem a bibliai szakállas bácsira gondolok, vagy ilyesmi. Attól, hogy hiszek Istenben, még teljesen logikátlannak és hülyeségnek tartom a legtöbb vallást meg a bibliát. Azt is elhiszem, hogy vannak rajtunk kívül értelmes civilizációk máshol az univerzumban. Há' mer oszt mé' ne lennének? De a reptoidos, plejádos cucc az mese habbal.
2013. jan. 9. 01:46
 17/76 anonim ***** válasza:
33%
A kérdezőnek igaza van. kezdetektől félre vagyunk vezetve. Csak egy példa a híres olasz csillagász történetéről, akit kivégeztek mert azt merte állítani hogy a csillagok és a bolygók maguktól születnek és Isten nem létezik. A filozófus és fizikus Galileo Galilei mondta ki ezt a mondatot a halála (1642. január 8.) előtt. Ezzel újra megerősítette az elméletét – melyet az inkvizíció nyomására korábban kénytelen volt visszavonni arról, hogy a Föld a Nap körül kering. Abban az időben az volt az uralkodó tudományos nézet, amit a katolikus teológia is támogatott, hogy a Föld mozdulatlan és tulajdonképpen a világegyetem középpontja. Aki ellenszegült azt élve elégették, mágiára ítélték. Egy megfelelő bizonyítékok nélküli új nézet tényként való terjesztését és a Biblia ezzel kapcsolatos önkényes átértelmezését eretnekségnek tekintették, ami kegyetlen halálbüntetést is vont maga után. Nézeteiért Galilei a tárgyalása után kilenc évig, haláláig házi őrizetben volt. Utolsó lehetőséget kapott halála előtt, nem ölik meg ha bevallja hazugságát, mondja az hogy van Isten és a föld igen is lapos és nem mozog és a csillagok nem születnek meg mert azokat Isten teremtette. De Galilei nem mondta vissza, és halála utolsó perceiben is miközben égett a teste, ezek voltak utolsó szavai: Nincs Isten de tudom hogy számtalan élet és megszámlálhatatlan bolygó létezik nem mi vagyunk az egyetlenek és eljön az idő amikor eltűnik az Isten fogalma!
2013. jan. 9. 02:13
 18/76 anonim ***** válasza:
70%

"Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist."

Az a gyanúm, kedves kérdező, hogy ilyet nemcsak te, de a világon senki nem hisz. :D

2013. jan. 9. 04:14
 19/76 anonim ***** válasza:
46%

Van isten és vannak UFOk.

Szerinted hogyan jött létre a világegyetem ha nem egy felsőbb erő által? Nyilvan nem olyan az isten mint amit a bibliaban keirnak, és nem is a kereszténység a megfelelő vallás.

UFOk pedig alap h léteznek, csak ők sem olyanok mint az UFO újságban.

2013. jan. 9. 04:26
 20/76 anonim ***** válasza:
56%

"Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist"

Drága fiam, én sem, főleg hogy Isten nincs elképzelve szakállas emberként, nem túl jó ha Istent összekevered Jézussal, neki volt szakálla, de semmi baj... :D

2013. jan. 9. 06:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!