Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor jönnek rá az emberek...

Mikor jönnek rá az emberek hogy "ISTEN NEM LÉTEZIK" és hogy jelenleg több bizonyiték van az "IDEGENEK" létére mint az állitolagos istenekre?

Figyelt kérdés
Ahogy a könyvben irják hogy isten teremtette a földet ..Nem tudom elképzelni hogy egy szakállas ember akit néha idegenek látogattak meg az teremtette meg az egész galaxist..Az emberek nagyon régen amikor "istent" látták akkor valójában idegenek-et láttak ,Az akkori primitiv gondolkodással elnevezték isteneknek!Valahogy nevetséges hogy az emberek mindent elhisznek amit egy pár ezer éves könyvbe irt le kituggya hogy ki..és miért..Ezek a marhák annyira hülyék voltak hogy szthitték lapos a föld,és aki okosabb volt náluk az"Eretnek,Boszorkányság,stb"És elégették mert okosabb volt "Ha nem lenne ez a kitalált vallás akkor legalább egy 500,hanem 1000 évvel fejlettebek lennénk

2013. jan. 8. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 Jézus :) ***** válasza:
38%

Két magzat beszélget:

- Mondd, te hiszel a születés utáni életben ?

- Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Hagyjuk már! A születés után nincs semmi ! Onnan még senki nem tért vissza ! És különben is, hogy nézne az ki ?

- Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk.

- Ez már végképp ostobaság ! Járni nem lehet ! Még, hogy szájjal enni Nevetséges ! Hát nem látod a köldökzsinórt ? És ha már itt tartunk, gondolkodj el egy picit: azért sem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid .

- Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk.

- Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész.

- Figyelj, nem tudom pontosan mi lesz, de majd a Mama segít nekünk...

- A Mama ? Te hiszel a Mamában ? !

- Igen.

- Ne nevettesd ki magad ! Láttad már valahol ? Egyáltalán látta már valaki ?

- Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony, neki köszönhetjük, hogy vagyunk.

- Na, most már hagyjál békén ezzel az ostobasággal, jó ? Majd akkor hiszem a Mamát, ha látom.

- Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod a simogatását, érezni fogod óvó kezét...

2013. jan. 18. 11:11
 62/76 anonim ***** válasza:
50%

vajon milyen autentikus könyv lehet....

haver ez szánalom

2013. jan. 19. 16:13
 63/76 Tom Benko ***** válasza:
54%
@Jézus: Szánalmas volt...
2013. jan. 19. 22:46
 64/76 anonim ***** válasza:
36%
És mi van, ha Isten is valami földönkívüli, nagyon magas intelligenciával rendelkező lény? :O
2013. jan. 20. 17:07
 65/76 Jézus :) ***** válasza:
21%

Miért szánalmas barátaim? Ez egy metaforikus történet volt.

Kicsit gondolj csak bele a dolgokba! Nem azért vagyunk a Földön, hogy szeressünk? Ha így gondolom és érzek, akkor hogy jövök én ahhoz, hogy bárkit is kritizáljak? Mindenki véleményét elfogadom. Elfogadom, hogy ő Istenben hisz, hogy földönkívüliekben hisz, hogy Krishnában hisz, Gutama Sziddhában, Jézusban a szeretetben hisz. A megértés és elfogadás a szeretet alapja. Ez az élet értelme. Adjunk neki egy nevet? Szeretet. Nem elég megfogható? Akkor Isten. Túl emberi? Akkor Tao. Mi a különbség? Bármilyen nevet adhattok neki. A lényeg, hogy mennyi a bennünk lévő szeretet.

2013. jan. 21. 08:27
 66/76 anonim ***** válasza:

Nekem tetszett!

Aki nem érti a lényegét az így járt.

2013. jan. 21. 09:47
 67/76 Evele123 ***** válasza:
20%

60/66-os válaszolónak: pofája a lipicai lónak van meg az satunak. Vélemény és vallásszabadság van!!! Az emberi test és az agy felépítése is kevés ahhoz, hogy megérthetnénk Istent, hogy hogyan jött létre meg ilyenek. A mindennapokban kellene őt megtapasztalnunk és mivel Ő tiszteletben tartja a szabad akaratot, nem muszáj hozzá fordulni, el is távolodhattok tőle, amint azt a kérdés kiírója tette.

Ajánlok nektek 1 oldalt, ami az Istentagadókról és megtévesztőkről szól, lehet, hogy valaki magára ismer, de az nem a véletlen műve:

[link]

[link]

[link]

Ha mind a 3 filmet megnéztétek, beszélhetünk még a témáról...

2013. jan. 21. 10:59
 68/76 anonim ***** válasza:

És az idegeneket ki teremtette?

Amúgy meg abban hiszel amiben akarsz ez szived joga..

2013. jan. 23. 16:17
 69/76 anonim ***** válasza:
Én már rájötttem.Egy tévé műsor segítségével.
2013. jan. 23. 17:53
 70/76 anonim válasza:

Szerintem nem lennénk fejlettebbek.

Hiszen, az idegenek mit mondtak az embereknek? Mondták, hogy ne öljék egymást? Mondták, hogy tisztálkodjanak? Mondtak bármit? Nem.

Ha ebben nem hisznek, sokkal több a fertőzés, az emberek ölik egymást, mert miért ne? És ez csak két tanácsa a Hitnek (az isten hiteknek).

És nézzétek meg csak ezt a beszélgetést. A vallásos válaszok 0%-osak (több). Pedig kedvesen leírják a véleményüket. Például ez az Albert Einsteines is csak egy történet. Oda is írta "Állítólagos". Az, hogy milyen híres személyhez kötik, mindegy.

A másik is, csak egy anekdota.

Akik nem hittek Istenben régen (mert voltak ilyenek) ők is azt hitték, hogy lapos a Föld.

A vallásos tudósosra pedig:

Voltak vallásos tudósok, TÖRTÉNELEM órán tananyag, interneten is ezt írja, könyvekben... Mindenhol.Ők úgy gondolták, hogy volt evolúció, de az alaphelyzetet Isten teremtette. Ahogy a Pápa is elismeri.

2013. febr. 20. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!