Mikor jönnek rá az emberek hogy "ISTEN NEM LÉTEZIK" és hogy jelenleg több bizonyiték van az "IDEGENEK" létére mint az állitolagos istenekre?
Két magzat beszélget:
- Mondd, te hiszel a születés utáni életben ?
- Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Hagyjuk már! A születés után nincs semmi ! Onnan még senki nem tért vissza ! És különben is, hogy nézne az ki ?
- Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk.
- Ez már végképp ostobaság ! Járni nem lehet ! Még, hogy szájjal enni Nevetséges ! Hát nem látod a köldökzsinórt ? És ha már itt tartunk, gondolkodj el egy picit: azért sem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid .
- Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk.
- Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész.
- Figyelj, nem tudom pontosan mi lesz, de majd a Mama segít nekünk...
- A Mama ? Te hiszel a Mamában ? !
- Igen.
- Ne nevettesd ki magad ! Láttad már valahol ? Egyáltalán látta már valaki ?
- Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony, neki köszönhetjük, hogy vagyunk.
- Na, most már hagyjál békén ezzel az ostobasággal, jó ? Majd akkor hiszem a Mamát, ha látom.
- Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod a simogatását, érezni fogod óvó kezét...
vajon milyen autentikus könyv lehet....
haver ez szánalom
Miért szánalmas barátaim? Ez egy metaforikus történet volt.
Kicsit gondolj csak bele a dolgokba! Nem azért vagyunk a Földön, hogy szeressünk? Ha így gondolom és érzek, akkor hogy jövök én ahhoz, hogy bárkit is kritizáljak? Mindenki véleményét elfogadom. Elfogadom, hogy ő Istenben hisz, hogy földönkívüliekben hisz, hogy Krishnában hisz, Gutama Sziddhában, Jézusban a szeretetben hisz. A megértés és elfogadás a szeretet alapja. Ez az élet értelme. Adjunk neki egy nevet? Szeretet. Nem elég megfogható? Akkor Isten. Túl emberi? Akkor Tao. Mi a különbség? Bármilyen nevet adhattok neki. A lényeg, hogy mennyi a bennünk lévő szeretet.
Nekem tetszett!
Aki nem érti a lényegét az így járt.
60/66-os válaszolónak: pofája a lipicai lónak van meg az satunak. Vélemény és vallásszabadság van!!! Az emberi test és az agy felépítése is kevés ahhoz, hogy megérthetnénk Istent, hogy hogyan jött létre meg ilyenek. A mindennapokban kellene őt megtapasztalnunk és mivel Ő tiszteletben tartja a szabad akaratot, nem muszáj hozzá fordulni, el is távolodhattok tőle, amint azt a kérdés kiírója tette.
Ajánlok nektek 1 oldalt, ami az Istentagadókról és megtévesztőkről szól, lehet, hogy valaki magára ismer, de az nem a véletlen műve:
Ha mind a 3 filmet megnéztétek, beszélhetünk még a témáról...
És az idegeneket ki teremtette?
Amúgy meg abban hiszel amiben akarsz ez szived joga..
Szerintem nem lennénk fejlettebbek.
Hiszen, az idegenek mit mondtak az embereknek? Mondták, hogy ne öljék egymást? Mondták, hogy tisztálkodjanak? Mondtak bármit? Nem.
Ha ebben nem hisznek, sokkal több a fertőzés, az emberek ölik egymást, mert miért ne? És ez csak két tanácsa a Hitnek (az isten hiteknek).
És nézzétek meg csak ezt a beszélgetést. A vallásos válaszok 0%-osak (több). Pedig kedvesen leírják a véleményüket. Például ez az Albert Einsteines is csak egy történet. Oda is írta "Állítólagos". Az, hogy milyen híres személyhez kötik, mindegy.
A másik is, csak egy anekdota.
Akik nem hittek Istenben régen (mert voltak ilyenek) ők is azt hitték, hogy lapos a Föld.
A vallásos tudósosra pedig:
Voltak vallásos tudósok, TÖRTÉNELEM órán tananyag, interneten is ezt írja, könyvekben... Mindenhol.Ők úgy gondolták, hogy volt evolúció, de az alaphelyzetet Isten teremtette. Ahogy a Pápa is elismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!