Mikor jönnek rá az emberek hogy "ISTEN NEM LÉTEZIK" és hogy jelenleg több bizonyiték van az "IDEGENEK" létére mint az állitolagos istenekre?
A vallásban az a lényeg, hogy aki akar hisz, aki nem az nem. Az embereknek van joga hinni, és ha akarnak, ezt nem lehet meggátolni, ne is akard. Ha akarnak, az idegenekben hisznek, az ezotéria is csak hit lényegében. Én sem az Isten, sem az idegenek létezésére nem találtam bizonyítékot...
Másrészről, kérdező, nem tudom miért hülyézel mindenkit, amikor te még írni sem tudsz...
(Szerintem...) Isten létezik, de nem feltétlenül abban a formában, ahogy a Bibliában bemutatják.
Akinek van szeme, látja, akinek nincs, azt nem érdemes győzködni. Mindenkinek egyedi útja van, a felismeréshez csak akkor juthatunk el, ha egyedileg tapasztaljuk meg a teremtő erő létezését.
Arra nem gondolsz esetleg, hogy a "földönkívüliek" is Isten teremtményei lehetnek? Honnan veszed azt, hogy a "szakállas öregembert" a földönkívüliek teremtették?"
Ezek a marhák annyira hülyék voltak hogy szthitték lapos a föld,és aki okosabb volt náluk az"Eretnek,Boszorkányság,stb"És elégették mert okosabb volt "Ha nem lenne ez a kitalált vallás akkor legalább egy 500,hanem 1000 évvel fejlettebek lennénk"
Olvasgattad már egyáltalán a Bibliát?Ajánlom figyelmedbe hogy olvasd el benne a teremtés könyvét és gondolkozz el rajta.Az még akkoriban íródott, amikor az emberek nem voltak a mai tudások birtokában, nagyjából valóban ott tartottak még, hogy lapos a föld, stb...Ennek ellenére a Bibliába mégis egészen pontosan leírták, hogyan alakult ki a bolygónkon az élet, a bolygó mai formája, légköre, stb...Akár már ez lehet egy bizonyíték arra, hogy a Biblia Istentől ihletett, mert azt, ami oda le van írva, a kisujjukból nem szívhatták ki az emberek, de nem tanulhatták könyvekből sem!
Más:
Nem kizárt, hogy az embereket látogatják/látogatták valami féle földönkívüliek, vagy angyalok, nevezzük, aminek tetszik, de ez még nem zárja ki, hogy Isten teremtette a világot.Ha csak azt a sokféle életformát, állatot, növényeket nézed, amik a földön élnek, gondolhatod, hogy nem csak úgy véletlenül teremtek itt, gondos tervezés nélkül ilyen tökéletesen, összetetten működő szervezetek nem jöhetnek létre.
A sok színpompás, ízletes gyümölcs, a gyönyörű virágok, aranyos állatok egy szerető és gondoskodó teremtőre utalnak.Nem hinném, hogy értelmesebb lenne abban hinni, hogy mindezt esetleg a kis szürkéknek köszönhetjük.
Mellesleg a Bibliában benne van, hogy csak itt a földön van élet és még a nagyokos tudósoknak sem sikerült egyértelműen bizonyítaniuk ennek ellenkezőjét.
Szellemi teremtmények vannak.Csak szellem teremtményeket lehet látni időnként valamilyen formában, azok a bizonyos földön kívüliek is azok lehetnek, magyarán démonok.
Valamelyik okos írt itt arról, hogy Galilei beszélt, miközben megégették, sőt, a kedves hozzászóló még azt is tudja pontosan, Galilei mit mondott.
EMBER, GALILEI TERMÉSZETES HALÁLLAL HALT MEG 77 ÉVESEN ARCETRIBEN, SENKI NEM ÉGETTE MEG.
Isten nem egy konkrét személy.Isten jelképezni a mindenséget és nincs is neki fizikai teste.Tehát mindenki azt lát bele amit szeretne.Én azt ítélem el ami a földön folyik Isten nevével felszentelve.Tehát az Egyházat.
Nem a levegőbe beszélek 4 évig egyházi suliba jártam.Szerintem a papok,apácák....a legnagyobb szemetek a Földön (Tisztelet a kivételnek).Gusztustalannak tartom hogy Isten és Jézus neve alatt húzzák le az embereket és használják ki őket.
A pápa nem tagadja a földönkívüliek létét. Még egyik UFO magazinnak is mondta hogy hisz az idegen lényekben, de nem kell őket keresni mert nincs közünk hozzájuk, azok a teremtmények nem tartoznak ránk.
Véleményem szerint a pápa azért nem jelentheti ki egyértelműen hogy nincsenek földönkívüli lények, mert ha netán eljönnének akkor megbukna a vallás, senki nem hinne a Bibliában, ezért inkább azt mondja léteznek és így ki vannak biztosítva arra az esetre ha esetleg tényleg megjelennének a földönkívüliek. Nem beszélve arról hogy ha a pápa nem hinne az idegenekben akkor kevesebb ember lenne vallásos. Végül pedig egyetlen tudóst nem tudsz mondani, aki hisz istenben. Mert aki tanult ember és ismeri a világ keletkezését, annak aki saját szemével látja hogyan születnek a galaxisok, csillagok és hogyan működik az evolúció, aki nem hisz a sárkányokban, démonokban, szellemekben, annak egyértelműen a Biblia csak mese.
Hát ebben nincs igazad....átlagban véve a tudósok nagyon is vallásosak. [link]
Éppen azért mert sokszor a kutatásuk olyan eredményt hoz ami olyan megdöbbentő és gyakran megmagyarázhatatlan hogy biztosak benne hogy kell lennie egy magasabb szintű "valaminek" mert sok mindent nem lehet a tudománnyal alátámasztani.Einstein-nek is voltak ilyen mondatai:
"Isten nem kockázik!"
"Isten titokzatos ugyan, de semmiképpen nem rosszindulatú!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!