Létezik isten :S? Ennek nincs semmi értelme
Hát, ha te tényleg 14-15 vagy, akkor helyetted szégyellem magam :D Ha én így fogalmaznék és írnék, elbújnék az asztal alá és ott gondolkodnék Istenen :D
Ne általánosítsunk, szerintem foglalkozhat nyugodtan a vallással, csak nem elég érett rá... Inkább menj el egy hittanórára, a pap biztos elmagyarázza. A mi papunk nagyon jó fej, nem az elvakult keresztény fajta, hanem szubjektív, így ateistákkal is szót tud érteni (ettől függetlenül én vallásos vagyok).
Annak, hogy ezt a kérdést itt feltetted van értelme?
Én azt gondolom, nem túl etikás olyan mondatot leírni, amit egy szemtől szembeni beszélgetésen nem mernél az illetőnek a szemébe mondani.
A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nem ad semmit.
Mert miért ne lehetne szemtől szembe feltenni ezt a kérdést? :O
Szerintem nem bántó, vagy provokatív, és nem feltétlen kíván anonimitást...
Vagy te a nézeteidet nem mered a valóságban felvállalni? :O
Nem a kérdést nem tenné fel szemtől szembe, hanem azt a választ nem merné szembe mondani, hogy a válaszoló mit tegyen a jó fej papjával. Ezt csak itt, névtelenül, személytelenül meri. Én pont azért teszem minden hozzászólásom után a hitvallásomat, hogy nyomon kövess, mennyire vagyok következetes, miről mi az én véleményem. És ez már valamivel személyesebb. Mert a százalékom nem azonosít be, az naponta megy lefelé.
A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nem ad semmit.
"A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nem ad semmit."
Mien reményt? csak kikel nézni az ablakon és...
És lást tovább! Láss többet. Vedd észre körülötted a csodát a teremtett világban, és hidd el, az az Isten, aki egy pókra ekkora figyelmet szentelt, az oda figyel rád is. Nem Ő van messze tőled a Biblia szerint, te vagy távol. Nem Ő nem tud megszólítani téged, te nem akarod hallani.
A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nekem nem ad semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!