Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Létezik isten :S? Ennek nincs...

Létezik isten :S? Ennek nincs semmi értelme

Figyelt kérdés
Nemhinném hogy igen "Ádám és Éva" sztorit kihiiné ell ?:S És cak azért találták ki mert még réggen szerintem nemtudtak minmondani hogy "hogyan keletkezet... " és miért a joemberek halnak meg ien rövid idö allat :S:(? De szerintetek megtörténik majd az az idö is amikor már inkább leálnak az emberek ezzel az istenitésel.. és átálnak az evoluciora (100%-osan) és nem a történelem könyverkben (6.-7.-8. osban ist aztirják "2fel.."..:D
2010. jan. 21. 15:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
60%

Hát, ha te tényleg 14-15 vagy, akkor helyetted szégyellem magam :D Ha én így fogalmaznék és írnék, elbújnék az asztal alá és ott gondolkodnék Istenen :D

Ne általánosítsunk, szerintem foglalkozhat nyugodtan a vallással, csak nem elég érett rá... Inkább menj el egy hittanórára, a pap biztos elmagyarázza. A mi papunk nagyon jó fej, nem az elvakult keresztény fajta, hanem szubjektív, így ateistákkal is szót tud érteni (ettől függetlenül én vallásos vagyok).

2010. jan. 26. 22:16
 32/45 anonim ***** válasza:
Miért sértegetsz? Nekem ez a véleményem.
2010. jan. 27. 16:32
 33/45 A kérdező kommentje:
22:16 meny és nyald akkor a ingyenélő papod golyojitt ha annyira szeretedd :)
2010. jan. 27. 18:21
 34/45 anonim ***** válasza:
Létezik!
2010. jan. 27. 18:44
 35/45 anonim ***** válasza:
Amúgy nem állnak le ezzel az emberek, mert a Bibliában is meg van írva, hogy ha ez Istentől való akkor úgyis megmarad, ha meg nem akkor magától is megszűnik...
2010. jan. 28. 07:37
 36/45 anonim ***** válasza:

Annak, hogy ezt a kérdést itt feltetted van értelme?

Én azt gondolom, nem túl etikás olyan mondatot leírni, amit egy szemtől szembeni beszélgetésen nem mernél az illetőnek a szemébe mondani.

A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nem ad semmit.

2010. jan. 30. 10:37
 37/45 anonim válasza:

Mert miért ne lehetne szemtől szembe feltenni ezt a kérdést? :O

Szerintem nem bántó, vagy provokatív, és nem feltétlen kíván anonimitást...

Vagy te a nézeteidet nem mered a valóságban felvállalni? :O

2010. jan. 30. 12:23
 38/45 anonim ***** válasza:

Nem a kérdést nem tenné fel szemtől szembe, hanem azt a választ nem merné szembe mondani, hogy a válaszoló mit tegyen a jó fej papjával. Ezt csak itt, névtelenül, személytelenül meri. Én pont azért teszem minden hozzászólásom után a hitvallásomat, hogy nyomon kövess, mennyire vagyok következetes, miről mi az én véleményem. És ez már valamivel személyesebb. Mert a százalékom nem azonosít be, az naponta megy lefelé.

A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nem ad semmit.

2010. jan. 30. 14:26
 39/45 A kérdező kommentje:

"A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nem ad semmit."

Mien reményt? csak kikel nézni az ablakon és...

2010. jan. 30. 18:54
 40/45 anonim ***** válasza:

És lást tovább! Láss többet. Vedd észre körülötted a csodát a teremtett világban, és hidd el, az az Isten, aki egy pókra ekkora figyelmet szentelt, az oda figyel rád is. Nem Ő van messze tőled a Biblia szerint, te vagy távol. Nem Ő nem tud megszólítani téged, te nem akarod hallani.

A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatod az evolúciót is, de az nekem nem ad semmit.

2010. jan. 31. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!