Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Létezik isten :S? Ennek nincs...

Létezik isten :S? Ennek nincs semmi értelme

Figyelt kérdés
Nemhinném hogy igen "Ádám és Éva" sztorit kihiiné ell ?:S És cak azért találták ki mert még réggen szerintem nemtudtak minmondani hogy "hogyan keletkezet... " és miért a joemberek halnak meg ien rövid idö allat :S:(? De szerintetek megtörténik majd az az idö is amikor már inkább leálnak az emberek ezzel az istenitésel.. és átálnak az evoluciora (100%-osan) és nem a történelem könyverkben (6.-7.-8. osban ist aztirják "2fel.."..:D
2010. jan. 21. 15:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
74%

Hát pedig tévedsz:

sokan megtapasztalják Istent, érzik, és nincs szükségük bizonyítékra. Hogy egyesek nem érzik, azért nem kell feltétlen idiótának tartani azt, akik mégis.

2010. jan. 21. 22:42
 12/45 anonim ***** válasza:
66%
Nah hogyan tapasztalják meg? Bizonyíték? Az összes ilyen "isteni csoda" egy nagy marhaság, csak egy pár bekattant vallásos találja ki őket, vagy csak csalás az egész. Ha annyira biztos lenne ez az érzelem, megtapasztalás akkor minden ember hívő lenne, de ez nem így van.
2010. jan. 22. 14:32
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó: te hülye vagy. Ilyen sz@r példát, semmi köze nincs az istenhithez. A szerelmet érezzük, Istent nem, nem látjuk, nem halljuk, nem észleljük semmi féle képpen. A szerelmet igen, az már kérdés hogy mi okozza, azt hogy létezik a szerelem nem kell bizonyítani senkinek, mert úgyis megészlelik."

Istent is lehet érezni. Saját taspasztalataimból.

2010. jan. 22. 14:56
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

"Nah hogyan tapasztalják meg? Bizonyíték? Az összes ilyen "isteni csoda" egy nagy marhaság, csak egy pár bekattant vallásos találja ki őket, vagy csak csalás az egész. Ha annyira biztos lenne ez az érzelem, megtapasztalás akkor minden ember hívő lenne, de ez nem így van."

Én személyesen atapasztaltam meg Istent. Az nem a csodáktól, hanem egy szerelemnél, is felsőbb érzés volt.

2010. jan. 22. 14:58
 15/45 anonim ***** válasza:
15%

Te nem látod, te nem tapasztalod, te nem érzed, te bajod.

A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.

2010. jan. 22. 18:02
 16/45 A kérdező kommentje:
de az tudást és a mai világban sztem tudsbol jobban meglehet élni mint az istenhittböl
2010. jan. 22. 18:35
 17/45 anonim ***** válasza:
Sztem a hívőknek az ilyen Istennel kapcsolatos élményeik nem kamuk. Nem hiszem, hogy Isten létezik, így nyilván azt sem, hogy az adott ember érintkezhet vele, viszont azt sem gondolom h az összes olyan ember, aki vakon hisz ebben, az hazudna. Szerintem csak a hitük játszik velük csúnya tréfát velük. Mint a placebo.
2010. jan. 22. 19:40
 18/45 anonim ***** válasza:
Eckhart Tolle
2010. jan. 22. 21:22
 19/45 anonim ***** válasza:

De Istenben nem azért hisz valaki, mert meg lehet belőle élni. Bár a Biblia szerint az igaz ember hitből él. Mindenki más élhet a tudásból.

A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.

2010. jan. 23. 20:36
 20/45 A kérdező kommentje:
Isten mitt add? SEMMIT (mellözenek azok akik aztirják hogy hitet meg mindent) az evolucio tudást add..
2010. jan. 23. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!