W_Gyuri kérdése:
Mi a véleményetek Richard Dawkinsról és az Isteni téveszme című könyvéről?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 20:10
11/12 Közveszélyes Kontár válasza:
#10 ha ez tul hosszu lenne, itt egy rovid (9 oldalas) amire az elobbiben hivatkozik
Patsch Ferenc Görbe tükör a vallásnak Az Isteni téveszme (2006) igazsága és igazságtalansága
12/12 anonim válasza:
Nekem nagy csalódás a könyv. Első 100 oldalt olvastam csak, de elég volt. Azt vártam, hogy jól beolvas a vallásoknak, helyette néhol gyerekes hangnemet üt meg, hol vontatott, rengeteg amerikaitól idéz, akikről sosem hallottam, meg összességében zavarosabb volt, mint a legtöbb vallás... Nem nekem írták. Vannak nála jöbb valláskritikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!