Mit gondolsz, mennyire hat ki emberekre az a téveszme, hogy ha kiröhögik őket, vagy furcsálják, akkor ők "hű de nagy egyéniségek"?
bocsi de nem értelek.nem attól vagy egyéniség h nevetnek-e rajtad vagy sem.senkinek nincs ilyen téveszméje
szerintem te arra gondolsz h egyesek bármit megtesznek azért h ők legyenek a középpontban és ennek érdekében bármire képesek.
a dilises példát túlzásképp mondtam, mert ha valaki a negatívumától lesz egyéniség, akkor azok miért ne lehetnének:)?amúgy személy szerint ismerek olyan kissé idegesítő embereket akiket ilyennek tartok, amúgy most nem a feltűnésről van szó, ahogy az első kommentáló mondta, hogy ha valaki kiakar tűnni, akkor mindent megtesz érte, elhiszem(bár ez amúgy se ilyen egyszerű, nem mindenki tud kitűnni, ha próbálkozik is, max erőltetett valaki lesz). második válaszoló: igazad van, elég konkrétan, helyesen megfogalmaztad a lényeget:)
talán azért írtam ki, mert volt egy tag, aki próbált jófej lenni hozzám a maga idegesítő módján, amiről próbáltam leszoktatni, kevés sikerrel, ő is afféle különlegesnek tartja magát, bár én semmi értelmét nem látom a viselkedésének, és hiába céloztam erre, süket fülek, tudom ő dolga. nem törődök. na meg sokaknál van így. engem gyakran dirigáltak a hibáimért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!