Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek arról, h...

Mi a véleményetek arról, h Svédországban az evangélikus egyház áldását adja a homoszexuális párok kapcsolatára?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 6. 14:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
58%

ti folyamatosan egy magatok alkotta istenről beszéltek, akien k kutya kötelessége mindenkit úgy elfogadni és szeretni, ahogy van

vagyis istent alkottok a saját képetekre, hogy megmagyarázzátok magatoknak az összes hibátokat, bűnötöket, és fel ia mentsétek magatokat alóluk

Hát a Biblia, a kereszténység Istene nem ilyen!

2010. jan. 6. 20:44
 32/62 anonim ***** válasza:
87%
Hogy ki kivel bújik ágyba valóban magánügy, ahogy fentebb írták. De hogy az egyház mire adja az áldását, az már nagyon nem mindegy. Ha a fiam úgy döntene, hogy kábítószerezni akar, nem tudom megtiltani neki, ahhoz már túl nagy. De hogy erre én az áldásomat adjam, soha! A svéd egyház szégyene amit tesznek. Nem lennék a vezetőik helyében, amikor elszámolnak Isten előtt.
2010. jan. 6. 20:46
 33/62 anonim ***** válasza:
39%

a megnyilvánulásaid bigottak és támadóak. szerinted akinek más a véleménye az nem olvasta a bibiliát? igenis olvastam és pontosan tudom, hogy miről beszélek. tudod én nem csak elolvastam, meg is értettem. szerintem neked kéne elolvasni mondjuk az evangéliumokat.

a kereszténység megbocsájtást, szeretetet tanít. számomra meglepő, hogy magukat igaz keresztény valló emberek így viselkedjenek. ez minden, csak nem igaz keresztényéség.

a homoszexualitás egy veleszületett dolog, amit nem lehet elnyomni vagy kezelni. akkor ezek szerint isten rontotta el őket, de nagyon. nem??? én elfogadom őket, bár magam nem vagyok meleg. és tudod mit? előbb megyek a pokolra, minthogy ilyen ember legyek. ha mind isten teremtményei vagyunk, akkor vajon hol az igazság? ezt keresd meg a bibliában!

2010. jan. 6. 20:54
 34/62 anonim ***** válasza:
17%
anyám, micsoda megnyilvánulások. hiba...homoszexuálisnak lenni hiba, ami ellen küzdeni kell. szerintem az emberi hülyeség is egy jó nagy hiba. most figyelmeztetlek, változtass rajta! ja hogy nem tudsz...én kérek elnézést
2010. jan. 6. 20:57
 35/62 anonim ***** válasza:
68%

ha annyira ismered a Bibliát, akkor vajon mit teszel Pálnak a homoszexualitásról alkotott véleményével?

Esetleg azt átugrod, mert nem fér bele a megbocsájtó, mindenkit szerető istenről alkotott képedbe?

2010. jan. 6. 20:57
 36/62 anonim ***** válasza:
ha pontosabban meghatározod, MELYIK VÉLEMÉNYÉRŐL beszélsz, tehát melyik levél hanyadik fejezet, hanyas vers, elolvasom, és válaszolok.
2010. jan. 6. 21:12
 37/62 anonim ***** válasza:

nem Pál véleménye érdekel. az én evangélikus egyházam azt tanítja, hogy isten elsősorban megbocsátó, szerető és okkal teremt minekt annak, aminek.

de tudod mit, fogadni mernék, hogy bármikor az életben boldogabb vagyok! ha meleg lennék, akkor is boldog lennék. ha a családtagom lenne meleg ugyanúgy szeretném, elfogadnám, segíteném. és még így is egy lépéssel közelebb vagyok ahhoz, amit isten tanít. vajon te is ugyanúgy szeretnéd és elfogadnád egy családtagodat? mert ha nem, akkor te ne beszélj kereszténységről.

2010. jan. 6. 21:15
 38/62 anonim ***** válasza:
90%
lehet, hogy evangélikus vagy, de keresztény biztosan nem
2010. jan. 6. 21:26
 39/62 anonim ***** válasza:

ma 21:12

Róma 1, 26-27

1Korintus 6,9

1 Timóteus 1, 10

2010. jan. 6. 21:47
 40/62 anonim ***** válasza:

"okkal teremt minekt annak, aminek"

ez igaz! hogy megpróbáljon

"és aki mindvégig megáll, az megtartatik"

2010. jan. 6. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!