Mi a véleményetek arról, h Svédországban az evangélikus egyház áldását adja a homoszexuális párok kapcsolatára?
" Turult nem Istenként imádjuk, hanem tiszteljük mint ősi szimbólumunkat, a kettő nem ugyanaz, nem kell a Bibliát kifordítani."
Lárifári:).Mindent lehet szépítgetni és magyarázni, de attól még nem lesz igaz.
a kereszténység NEM arról szól amit én vagy akárki kitalálok róla, hanem ami a Bibliában le van írva
lehet olyan vallást alapítani, ami elfogadja, vagy akár támogatja a homoszexualitást, de az már nem a kereszténység
a bibliát is emberek írták. nekem azt tanították, hogy a bibilia egy útmutatás, nem törvény. elé csak megnézni az evangéliumokat, mind más és más. mert emberek írták, a saját szemszögük alapján.
egyébként, ha valakit megkeresztelnek, azzal befogadják az egyházba. egy homoszexuálist is megkeresztelnek. akkor megilletik a keresztény jogok.
az emberek többségét nem a bibilia vagy isten szava vezérli, hanem a gyűlölet és a tolerancia, elfogadás teljes hiánya.
Azok, akik ennyire szorol-szora veszik a Bibliat, mert nem hallgatjak meg, majd fogadjak el mas emberek velemenyet, akik ugyanugy emberek, mint akik, a ti szent konyveteket megalkottak?
Nem hiszek Istenben, de egy gyonyoru dolognak tartom a vallast, a hinni tudast.Regebben, amikor lattam az embereket templomba menni boldognak, bekesnek tuntek, akik ahitattal jottek ki, megnyugtato volt nezni. Mert vennetek el ezt a megnyugvast egy olyan ambertol, aki ferfikent ferfit vagy nokent not szeret? Keresztanyam is ilyen, mint amilyenek ti vagytok.Kitagadott , mert egy not szeretek...Akkor milyen jogon beszeltek ti a szeretrol, megbocsatasrol, ha ti magatok ezekkozul egyikre sem vagytok kepesek?!
Szep gesztus, az egyhaz reszerol, de csak addig, amig szivbol jon, nem pedig csak a latszat kedveert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!