Miért van ennyi idegesítő jehova?
Figyelt kérdés
állandóan zaklatnak, hogy lépjek be a szektájukba , mindig odajönnek az utcán teletömni a fejemet minden hülyeséggel és minden nap kopogtatnak a házam ajtaján!!!2014. jún. 21. 15:28
11/15 anonim válasza:
Van egy tanú szomszéd asszonyom,nagyon rendes ember,de full fanatikust képzeljetek el.Egy időben meg is hallgattam,de közben áttértem az iszlám vallásra.Ettől kezdve teljesen megromlott a viszonyunk,nem nézi jó szemmel,hogy nem az ő vallását követem.
12/15 sandor76 válasza:
Nem kell belepni a szektajukba,nem ez a lenyeg.
Jezus parancsat teljesitik,miszerint predikalni kell mindenfajta embernek.
Mate,24;14.Mi jon el utanna? Elolvastatok?
13/15 A kérdező kommentje:
nem olvasom a bibliát . bocs -.-"
2014. jún. 27. 13:42
14/15 anonim válasza:
Ha Jehova Tanúja áll a házad ajtajában, ne nyisd ki (pl. ablakból látod őket és felismered). Ha ajtót nyitsz, mert nem tudod, hogy kicsodák, akkor szépen és finoman mondd el nekik, hogy nem akarsz beszélgetni velük és rögtön zárd be az ajtót, ne várd meg, hogy megszólaljanak (de nem kell becsapni az ajtót). Ők azzal fognak vádolni, hogy ez nem szeretet, hogy elhajtod őket, ami alapjában véve nem is igaz, mert nem kell szeretni őket ahhoz, hogy beengedjük és meghallgassuk őket a tévtanításaikkal együtt. Remélem, hogy tudtam segíteni.
15/15 anonim válasza:
Én ha csak lehet nem durváskodnék velük, de ha állandóan jönnek az már zaklatás.
A volt fizikatanárom rövidre zárta a kérdést. Jöttek téríteni, mire ezt mondta: "Már elkéstek!" Kérdezték: "Hogyhogy?" Válasz: "Már katolikus vagyok!" Erre meg sem tudtak szólalni... :)
Valahogy add a tudtukra, hogy nem fog menni és ne jöjjenek már, meg a kollégáik se jöjjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!