Mit tárnak fel rólad az imáid? Lent folytatom
Figyelt kérdés
ezen a héten világszerte ezt tanulmányozzák Jehova tanúi. szerintetek ez hasznos?2010. jan. 2. 14:30
1/9 anonim válasza:
semmi nem hasznos amit a tanúk csinálnak
csak nem ők is a szcientológusok példáját akarják követni, és kompromittáló dolgokat akarnak gyűjteni atagjaikról, hogy a kiválást megakadályozzák?
2/9 A kérdező kommentje:
azt nem hiszem. nemrég hallottam, hogy JT-nál a legtöbb a kiközösítettek száma a tagok létszámához képest.
2010. jan. 2. 14:39
3/9 anonim válasza:
esetleg már a szekta fennmaradása került veszéélybe?
4/9 A kérdező kommentje:
szerintem az azért nem, hiszen állítólag több, mint 7 millióan vannak már, és a világ minden részén több, mint 100 000 gyülekezetük van.
2010. jan. 2. 14:48
6/9 anonim válasza:
ez mondjuk magánügy,hogy ki mit beszél az istenhez,de ha valaki másnak a kárát kívánja,abban biztos van valami hiba!!én nem vagyok jehovás,de mindíg olyat kérek istentől,hogy legalább egy napig legyen boldogbb minden ember,stb.. nem vagyok vallásos,és csak akkor kérem az istent,amikor szükségét érzem..
7/9 anonim válasza:
csak kerni mikor szuksege van ra az embernek nem onzo dolog egy kicsit? mondjuk ha megkersz vkait hogy adjon neked valamit, amire szukseged van...nem szoktad megkoszonni?
8/9 anonim válasza:
kedves kerdezo. hogy Jehova Tanui mit tanulmanyoztak, azt csak ugy tudhatofd meg ha reszt veszel az osszejoveteiken., vagy fogadod a teged meglatogato Tanukat. nem gondolod hogy ha utanna kibeszeled oket az pletyka?azert fogadsz el toluk kiadvanyokat hogy aztan itt megvitasd a tobbiekkel? egy dolog hasznos ha fel tudod hasznalni. gyozodj meg rola te magad, ehhez nincs szukseged olyan velemenyekre amelyek a Tanukat lekicsinyelig, vagy gunyoljak
9/9 anonim válasza:
kedves Jehovás!
Én ha kérek istentől,autómatikus,hogy meg is köszönöm.
Nem értem,neked ez nem természetes????
És valószínű önző lehetek,ha a világon élő összes embernek kérek istentől egy igazán jó napot!MÉG NEKED IS!!Pedig nem is ismerlek!!
És TERMÉSZETESEN minden imám végén megköszönöm,még azt is,hogy meghalgatott!!!
Már gyerekkorban belenevelik az emberbe,hogy ha kap valamit,azt meg kell köszönni!!
Nem kell aggódni,ez velem is megtörtént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!