21. századi röpiratot kéne szerkesztenem. Hogyan fogjak hozzá? (folytatom lennt)
Figyelt kérdés
suliba kéne, én az átlgos mai napi gondokról írnék: etnikai kérdések, adócsalás, lopás stb... mégis hogyan fogjak hozzá? hatásosnak kell lennie az emberek ösztönzésére a jobb ország érdekében. mi az amit fontos, hogy beleírjak?2010. jan. 17. 12:57
1/3 anonim válasza:
Röplap vagy röpirat? A terjedelme miatt fontos ez. A röpirat ugye több oldalas kis füzetszerű dolog. De ott is érvényes, hogy lehetőleg röviden, tömören fogalmazz. Főleg ha több problémát vetsz fel benne. Ha ösztönző anyag lesz, akkor javaslom kiemelni mindenhol látványosan az alapproblémát, amit figyelemfelkeltő módon kell megnevezned, majd a problémát kifejted röviden és közérthetően, és ha ösztönözni kell, akkor annak a negatív hatásait kiemeled, akár felsorolásokban is, és nem árt ha megoldási javaslatot is nyújtasz minden egyes felvetett problémához.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez hasznos. egyébként röpirat :)
már el is kezdtem és hasonlóképp, mintahogy te írtad. felvetettem, majd kifejtettem a nagyobb alapproblémákat majd néhány mondatban leírtam hogyan lehetne megoldás felé venni az irányt.
Még nem fejeztem be de szerintem egész jól sikerült eddig.
Köszönöm a választ sok hasznos dolgot írtál! Már nem vagyok annyiraelveszett:) Üdv
2010. jan. 17. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!