Ha megszervezné valaki, hogy élőben is tudjanak találkozni az itt kommentelők? Lent folytatom
Figyelt kérdés
ti elmennétek? kíváncsiak lennétek azokra, akiket sértegettek, vagy akikkel kötözködtök, vagy arra, aki ezt teszi veletek? vajon személyesen másként tudnánk kommunikálni egymással? csak a névtelenség, és a elérhetetlenség miatt bátrak egyesek? személyesen jó fejek lennének, és barátságok is kialakulhatnának?2010. jan. 11. 18:06
1/28 anonim válasza:
Nem! Ez az oldal nem mindig az őszinteségről, sokkal inkább a megfelelési kényszerről szól. Ami itt irásban megjelenik lehet, hogy szóban soha nem hangzana el. Ez éppen az anonimitásból adódik.
2/28 A kérdező kommentje:
ha ez így van, akkor ez valamilyen szinten nem képmutatás egy kicsit?
2010. jan. 11. 18:24
3/28 A kérdező kommentje:
te mondasz olyat anoníman, amit személyesen nem mondanál?
2010. jan. 11. 18:25
4/28 anonim válasza:
szerencsére én őszinte ember vagyok és bármikor válallom személyesen is a nézeteimet :) nem lenne ezzel semmi gond, csak épp a névtelenség miatt nem lenne értelme a találkozónak, hiszen úgysem tudnád, ki kicsoda és ki mit írt
5/28 A kérdező kommentje:
de bemutatkoznánk, és megkérdeznénk, ezt ki írta? én, és ezt ezt meg én, szerintem nem vagyunk 20-nál többen, akik a vallás témakörbe szoktunk írni rendszeresen.
2010. jan. 11. 18:32
6/28 A kérdező kommentje:
szerintem élőben azért teljesen más lenne egy beszélgetés. szerintetek a bemásolgatós barátunkat felismernénk? oda is magával hozna egy fénymásolót?
2010. jan. 11. 18:40
7/28 A kérdező kommentje:
vagy egy szkennert?
2010. jan. 11. 18:40
8/28 A kérdező kommentje:
péter meg jönne, szervusz, péter vagyok. remélem tudtam segíteni! az o szájjal röhögő barátunknak valójában igazából o szája van?
2010. jan. 11. 18:42
10/28 A kérdező kommentje:
mit? miért?
2010. jan. 11. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!