Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha megszervezné valaki, hogy...

Ha megszervezné valaki, hogy élőben is tudjanak találkozni az itt kommentelők? Lent folytatom

Figyelt kérdés
ti elmennétek? kíváncsiak lennétek azokra, akiket sértegettek, vagy akikkel kötözködtök, vagy arra, aki ezt teszi veletek? vajon személyesen másként tudnánk kommunikálni egymással? csak a névtelenség, és a elérhetetlenség miatt bátrak egyesek? személyesen jó fejek lennének, és barátságok is kialakulhatnának?
2010. jan. 11. 18:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
22:13 biztos vagyok benne, hogy csupa Istenfélő személy között, akik elutasítják az evolúciót, és a természetes szelekcíót, ez nem történne meg. mi türelmesek, és megértőek vagyunk az életben. remélem legalább is.
2010. jan. 12. 06:20
 22/28 anonim ***** válasza:

22:13 as vagyok

lehet h én értettem félre, de nem arról volt szó hogy nem csak az istenfélőket hívnák meg? (ennyi erővel akkor akár bibliatanulmányozást is lehetne szervezni XD)

amúgy én kereszténynek tartom magam, de nem utasítom el kerek perec az evolúciót és a természetes kiválasztódást (számomra elég meggyőzők a másik fél érvei is, de ez egy másik topik ;D)

2010. jan. 12. 08:18
 23/28 A kérdező kommentje:
jogos az érvelés, elnézést. valóban azt írtam, hogy ebben a vallás, és valláskritika témakörbe kommentelőket hívnánk össze! elkerülte a figyelmemet az a tény, hogy ide nem hívők is írnak. igazad van, elnézést.
2010. jan. 12. 08:30
 24/28 Srapnel ***** válasza:
Én lehet, hogy elmennék, max. csak a hely/idő lehet akadály, mert amit itt írok, azt arccal és szóban is vállalnám.
2010. jan. 12. 08:49
 25/28 anonim ***** válasza:
A kérdés nyilván elméleti, kevés esély van rá, hogy találnál helyet és időpontot, ami mindenkinek jó, még akkor is, ha mindenki szeretne elmenni. Egyébként szerintem megdöbbentő lenne, hogy olyanok, akik most egymással szemben állnak ateista és hívő, mennyire normálisan el tudnának beszélgetni, és akár szimpatikusak is lennének egymásnak. Ezeken az oldalakon semmi nem jön le abból, hogy miután felálltam a géptől, milyen környezet vár. Én például most a 12 hónapos fiamra vigyázok, aki itt járkál és gügyög, a szekrényajtókat nyitogatva, mert a feleségemnek el kellet menni az orvoshoz, mert áprilisban születik a húga. Az első házasságomból velünk élő 17 éves fiam a saját szobájában szintén netezik, mert nem kellet suliba mennie. Tehát amíg ezen az oldalon a keresztyének csapatát erősítem? és a teremtés mellett érvelek az evolúcióval szemben, addig a való életben teljesen normális életet élek, és valószínűleg sok hasonló problémával küszködöm, mint ateista, evolúciót hívő társaim. Ebben a témában személyesen is kijönne az ellentét, de kiderülne, azért a másik sem hülye, csak másképp gondolkodik az élet keletkezése, létrejötte, és értelme felől.
2010. jan. 12. 09:28
 26/28 anonim ***** válasza:
é biztos elmennék,és ugyanúgy elmondanám dolgokról a véleményemet,és ugyanúgy mint itt is,elfogadnám mások vélet..nem értem mi megy itt,mert Isten mindent lát,még ezeket a kommenteket is,előtte nem lehetsz anoním..tehát ezt a viselkedést is látja,és aki tényleg szereti az istent,annak ebbe bele kéne gondolnia,hogy mit csinál itt névtelenül,nincs igazam???Péterrel szívesen találkoznék,biztos irtó kedves,aranyos ember,mégha nézeteink nem is passzolnak,akkor is tanulhatunk egymástól!
2010. jan. 12. 15:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Kedves vagy, hogy ennyire szeretnél ott látni, de hidd el nekem, hogy én szombaton sem unatkozom, délelőtt Biblióra és Istentisztelet, utána közös családi ebéd otthon (Bp.), aztán délután vagy bibliai előadás, vagy nálunk vannak vendégek, vagy mi megyünk valahova...

Üdv. Péter

2010. jan. 12. 17:01
 28/28 anonim ***** válasza:
Péternek izgalmas élete van,mi sose megyünk jóformán sehova..
2010. jan. 12. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!