Ha megszervezné valaki, hogy élőben is tudjanak találkozni az itt kommentelők? Lent folytatom
Sziasztok!
Én nem mennék el, nem azért, mert nem találkoznék szívesen bárkivel aki ideír, legyen az olyan, aki kedvel, legyen olyan aki utál, hanem egyszerűen azért, mert nem férne bele az időmbe...Sajnálom.
Üdv. Péter
én nem tudom, hogy elmennék e, de érdekes a felvetés, nagyon érdekes
biztos, hogy teljesen másként zajlana a kommunikáció, mint így, írásban
biztos hogy egy csomó szájhőssel kevesebb lenne ott mint itt, vagy ha ott is lennének igyekeznének meghúzni magukat
de pl én is máshogy viselkednék élőben.
nem azért mert, amit itt leírok azt nem így gondolom vagy nem merném vállalni élő kapcsolatban, hanem azért mert itt van időm átgondolni, átfogalmazni, árnyaltabbá tenni a mondanivalómat, van időm utánanézni annak amit nem tudok vagy nem eléggé tudok.
ott minderre nem lenne lehetőség, és szerintem pont ezért nem mennék el (vagy ha el is mennék, nem vennék részt aktívan), mert nincs akkora gyorsan lehívható háttértudásom, hogy a felvetődő kérdésekre azonnal érdemi választ tudjak adni (még a Bibliával kapcsolatban sem, hát még a tudományos dolgokkal), és nem mellesleg nekem nincs evolúciósan jól fejlett beszélőkém, tehát hamar kiszelektálódnék ;D
egyébként hosszú idő óta az egyik legjobb kérdés (szerintem)
szigorúan csak akkor, ha nem lenne szó a vallásról
aztán otthon mindenki találgassa, hogy ki kicsoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!