Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha megszervezné valaki, hogy...

Ha megszervezné valaki, hogy élőben is tudjanak találkozni az itt kommentelők? Lent folytatom

Figyelt kérdés
ti elmennétek? kíváncsiak lennétek azokra, akiket sértegettek, vagy akikkel kötözködtök, vagy arra, aki ezt teszi veletek? vajon személyesen másként tudnánk kommunikálni egymással? csak a névtelenség, és a elérhetetlenség miatt bátrak egyesek? személyesen jó fejek lennének, és barátságok is kialakulhatnának?
2010. jan. 11. 18:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Elvben igen, bár én most nem élek itthon, úgy hogy gyakorlatban nem. De mindenképpen jó lenne, én legalábbis kíváncsi vagyok az itt írogatókra. Valószínűleg kérdéskategóriánként kellene ezeket a találkozókat összehozni. A szüzességem, izé, az anonimitásom elvesztésétől nem félek. Szó sincs arról, hogy én nagyon más lennék a valóságban mint amiket itt írok. És hát nem muszáj bemutatkozni, de ha felismer valaki, az se baj. Akinek van rejtegetnivalója, hát az ne menjen el.
2010. jan. 11. 19:12
 12/28 anonim ***** válasza:
90%

Sziasztok!

Én nem mennék el, nem azért, mert nem találkoznék szívesen bárkivel aki ideír, legyen az olyan, aki kedvel, legyen olyan aki utál, hanem egyszerűen azért, mert nem férne bele az időmbe...Sajnálom.

Üdv. Péter

2010. jan. 11. 19:15
 13/28 anonim ***** válasza:
Néhány ide író értelmes emberrel szívesen találkoznék. Ugyanakkor sok szemlátomást faragatlan stílusú, agresszív és buta figura is előfordul a válaszolók között, akikkel az életben sem tudok értelmes párbeszédet elképzelni. Úgyhogy inkább nem. Nem rossz dolog az anonimitás, így az ember gátlások nélkül kibontakozhat. Ennek persze előnyei és hátrányai egyaránt vannak.
2010. jan. 11. 19:19
 14/28 A kérdező kommentje:
egyetértek. de kedves péter. ha mondjuk gödöllön szerveznénk meg? furcsa, hogy kimented magad, anélkűl, hogy tudnád, hol lesz. mertha mondjuk szombaton, és gödöllön, hát semmi munkád nincs aznap. nemde?
2010. jan. 11. 19:26
 15/28 anonim ***** válasza:
Én B-A-Z megyén belül bármelyik településre elmennék. És igen, érdekelne, hogy kik azok, akik ide írnak. Nem feltétlenül kell 100% beazonosítani a kérdés/válasz + író dolgot. Csak úgy általánosságban is oké lenne, hogy vállalja, hogy igenis ír ide. A beszélgetés meg sok mindentől függ.
2010. jan. 11. 20:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki ismeri a Honfoglalót, az tapasztalhatta, hogy milyen állatok is játszanak, nem is kevesen. Élőben talán kést is rántana úgy, hogy jobb, ha azokkal sem találkozik az ember. Tele van az oldal agresszív őrülttel.
2010. jan. 11. 21:08
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

én nem tudom, hogy elmennék e, de érdekes a felvetés, nagyon érdekes

biztos, hogy teljesen másként zajlana a kommunikáció, mint így, írásban

biztos hogy egy csomó szájhőssel kevesebb lenne ott mint itt, vagy ha ott is lennének igyekeznének meghúzni magukat

de pl én is máshogy viselkednék élőben.

nem azért mert, amit itt leírok azt nem így gondolom vagy nem merném vállalni élő kapcsolatban, hanem azért mert itt van időm átgondolni, átfogalmazni, árnyaltabbá tenni a mondanivalómat, van időm utánanézni annak amit nem tudok vagy nem eléggé tudok.

ott minderre nem lenne lehetőség, és szerintem pont ezért nem mennék el (vagy ha el is mennék, nem vennék részt aktívan), mert nincs akkora gyorsan lehívható háttértudásom, hogy a felvetődő kérdésekre azonnal érdemi választ tudjak adni (még a Bibliával kapcsolatban sem, hát még a tudományos dolgokkal), és nem mellesleg nekem nincs evolúciósan jól fejlett beszélőkém, tehát hamar kiszelektálódnék ;D

egyébként hosszú idő óta az egyik legjobb kérdés (szerintem)

2010. jan. 11. 22:13
 18/28 anonim ***** válasza:

szigorúan csak akkor, ha nem lenne szó a vallásról

aztán otthon mindenki találgassa, hogy ki kicsoda

2010. jan. 11. 22:47
 19/28 anonim ***** válasza:
lemaradt: :D
2010. jan. 11. 22:48
 20/28 A kérdező kommentje:
az milyen, hogy egy vallás témakörbrn kommentelők találkoznak, és nem hozhatják szóba a vallást?
2010. jan. 12. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!