Jól esik lerontani a kommentelők hasznossági százalékát? Mondjuk csak mert a tiétekét is lerontják mások?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 12:36
1/7 anonim válasza:
Miért, van aki ezért csinálja? Én akkor szoktam ha valaki olyan választ ír aminek nincs köze a témához, vagy nagyon bunkó, alpári, haszontalan választ olvasok. Én eddig esküszöm azt hittem, hogy azért vannak ott azok a kis kézjelek hogy kifejezhessük velük az esetleges nem tetszésünket. Vagy éppen a tetszést. Te úgy érzed, hogy téged azért rontott le valaki mert az ő hasznossági százalékát is lerontották?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de el tudom képzelni. Ezért kérdezem, hogy vannak-e itt errefelé mutató hajlamok a tagok között. Amúgy én úgy érzem eddig mindig hasznos válaszokat adtam, mégis naponta csökken az indexem.
2011. júl. 12. 12:47
3/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül kedves kérdező!
Én is mindig hasznos válaszokat adok, mégis csak 66%-on vagyok már jó pár hete. Ez olyan ördögi szám!
4/7 anonim válasza:
van olyan hogy azért adnak mínuszt mert olyan választ adtál(még ha helyesen válaszoltál is) ami nem tetszik neki, nem egyezik az ő véleményükkel, ezért lepontoznak.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk amennyi tapló van itt...
6/7 anonim válasza:
Vannak h*lyegyerekek, akik ezt élvezik, nekem is levitték a %-mat, de letojom, akkor is megírom a véleményemet, ha nem mindenkinek tetszik, esetleg egy kicsit keményen fogalmazok.
7/7 hümi válasza:
sok embernek nem tetszik a másik véleménye, még ha az igaz is.. de hát egyszer fent,egyszer lent mint a lift ez így megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!