Az mitől lehet, hogy a válaszadásom hasznossági százaléka csökken, pedig megnéztem és sehol nem változtak a minősítései az egyes válaszaimnak?! Aki nincs regisztrálva, annak nem is mutatja a válaszomnál, hogy mennyire hasznos vagy nem?!
Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok ez mitől van :)2010. ápr. 19. 11:52
1/6 anonim válasza:
Aki nincs regisztrálva, annak a gép visszautasítja az értékelését. Ahhoz, hogy véleményt mondhass, be kell jelentkezned!
2/6 anonim válasza:
Regisztráció nélkül is látja a százalékokat, de értékelni nem tud.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi
de akkor mitől változhat az érték, pedig "leellenőrzöm" a válaszaimat, az emberek véleményétől kíváncsian, és nem találok differenciát!? az most mindegy, hogy nő vagy csökken, mert ez ellenkezőjénél sem tértem napirendre. igazából érdekel, hogy melyik témával kapcsolatban volt valakinek hasznos, illetve nem hasznos a reakcióm.
2010. ápr. 19. 15:52
4/6 anonim válasza:
nekem is ez volt. 92ről lecsökkent 88ra..pedig sehol se módosították.. :s
5/6 anonim válasza:
Az nem fordulhat elő, hogy olyan témaban pontoztak le, amit közben a moderátorok töröltek valami miatt?
6/6 A kérdező kommentje:
elképzelhető az amit írsz, lehet, hogy tényleg ez az oka :)
2010. ápr. 20. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!