Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lerombol-e egy barátságot egy...

Thommyboy'99 kérdése:

Lerombol-e egy barátságot egy pletyka a barátomról? Lehetséges-e, hogy igaz az a pletyka? (lentebb folytatom! )

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy egy osztálytársamtól /aki 5.-es/, aki egy hetedikes barátjától hallottam, hogy az a hetedikes látta az osztálytársamat /aki a legjobb barátom/ egy lánnyal csókolózott, aki egy nagyon jó barátja, 75%, hogy a barátnője is. Ezt továbbterjesztettem, és ezért már nem a haverom. Lehet-e még újra a barátom? Ha igen, mit tegyek? És ha nem? Lehet-e igaz az a pletyka?
2010. febr. 16. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Esküszöm mint valami rossz szappanopera. :/ Azt, hogy vissza tudod-e szerezni a bizalmát, rajt függ elsősorban. Nálam nem tudnád. Mert ugyan nem eget rengető ügy, de ha ezt sem tudod magadban tartani, akkor valószínűleg komolyabb dologban sem vagy megbízható. Nekem ez jönne le...
2010. febr. 20. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
OK, megpróbálom figyelembe venni :/. am' a pletykáér nem én voltam a hibás, csak rámkenték... az annyuk!
2010. febr. 21. 07:11
 3/3 A kérdező kommentje:
kérek szépen válaszokat :( !
2010. márc. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!