Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A keresztények hogyan állnak...

A keresztények hogyan állnak ahhoz a kérdéshez, hogy a Föld összlakosságában a NEM keresztényekhez viszonyítva bizony kisebbségben vannak?

Figyelt kérdés

[link]

A Föld lakosságának kb. 60%-a -de mindenképpen a többség véleménye szerint- nem Jézus Krisztus az üdvözítő út. És ők is ugyanazzal érvelnek mint a keresztények: a miénk az egyedüli üdvözítő út és ti fogtok elkárhozni. És ők is szentül meg vannak győződve az igazukról, akár meg is halnak érte. A bugdhizmust és mág pár kis vallást leszámítva tulajdonképpen a nagy vallások kirekesztőek.

2014. máj. 22. 21:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"De a kereszténység alapvetően küldetést jelent a hívők számára, vagyis egyáltalán nem szokatlan ,hogy nem dőlhetnek nyugodtan hátra, igenis nem csak térítendő emberek léteznek, de olyanok is, akik esetleg támadják a kereszténységet. "

Ha a kereszténység szót mohamedánra cseréled tökéletesen megállná a helyét akkor is. Fura nem?

2014. máj. 22. 22:39
 12/23 anonim ***** válasza:

"Ha a kereszténység szót mohamedánra cseréled tökéletesen megállná a helyét akkor is. Fura nem?"

- Most ezzel milyen nagy bölcsességet próbáltál közölni?

2014. máj. 22. 22:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Azt hogy mint kívülállónak mi a véleményed az intelligenciáról? :D
2014. máj. 22. 22:53
 14/23 anonim ***** válasza:

Szóval sikerült eljutnod oda, ahogyan az a valláskritka kategóriában szokás, hogy már lehülyézel mást a véleménye miatt? Ehhez gratulálok.

Mosz őszintén: mire akartál rámutatni azzal, hogy van hasonlóság a kereszténység és az iszlám között, amikor vallástörténeti kapcsolatukat soha senki nem vonta kétségbe?

2014. máj. 22. 22:59
 15/23 A kérdező kommentje:
Azt hogy az igaza védelmében bármelyik világvallás képviselője ugyanazokat az érveket hozhatja fel mint a másik. Számukra az igazság birtoklásához elég annyi hogy "hiszem".
2014. máj. 22. 23:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Logikád alapján viszont akkor minden vallás (még az ateizmus is) ugyanannyira igaz, vagyis logikusan semennyire, mind hamis.

Persze én csak egy hülye vagyok, aki nem ér fel a Te szintedre...

2014. máj. 22. 23:08
 17/23 A kérdező kommentje:
Így van, tökéletesen látod.
2014. máj. 22. 23:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint a kérdéseddel nem volt sok célod, csak unatkoztál. Akkor feleslegesen fáradtam.

Ja, egyébként nem vagyok keresztény, ha ez felmerült volna benned.

2014. máj. 22. 23:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Engem az égvilágon semmiben nem befolyásol. Miért kéne zavarnia, hogy a világ nagyobb része nem keresztény?
2014. máj. 23. 01:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Sehogy nem állok hozzá, nyugodtan alszom éjszaka.
2014. máj. 23. 09:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!