Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kinek mi sántít a bibliában?

Kinek mi sántít a bibliában?

Figyelt kérdés

Én pl nem értek egyet azzal,hogy isten tényleg bűntet tanítás és lehetőségadás helyett..

természetesen az ellentmondásokról ne is beszéljünk,

egy intelligens lényről van szó,aki nálunk is sokkal intelligensebb,nem lehet gonosz!Mindenki azt mondja igazságos!Hát ez lenne az igazságosság? fogalmunk sincs az isteni igazságosság mivoltáról!

vagy isten inkább igazságos(a biblia szerinti) mint szerető és megbocsájtó?Hogy néz ez így ki?

de van még sok ezen kívül a bibliában,nektek mik ezek a dolgok?

2009. dec. 29. 16:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
Semmi. A Biblia az egyik legjobb fantasy. Ennél többet azonban nem szabad várni tőle.
2010. jan. 2. 15:03
 22/25 A kérdező kommentje:

08:43

ebben én egyet értek,nem is mondtam,hogy isten büntet,azt a biblia mondta!

2010. jan. 2. 18:17
 23/25 anonim ***** válasza:
24%

József fiai pedig, kik Égyiptomban születtek, két lélek. Jákób egész házanépe, mely Égyiptomba ment

vala, hetven lélek. (1 Móz 46:27)

Mindazok a lelkek pedig, a kik Jákób ágyékából származtak vala, hetvenen valának. József pedig

Égyiptomban vala. (2 Móz 1:5)

És József elküldvén, magához hívatá az ő atyját, Jákóbot, és egész hetvenöt lélekből álló nemzetségét. (Ap 7:14)

hetven vagy hetvenöt

2010. jan. 19. 23:40
 24/25 anonim ***** válasza:
az elején olvastam h ha nem fogadjátok el isten szavát a pokolba kerültök...de ha isten mindenkinek megbocsájt akkor miért van pokol? XD
2010. aug. 11. 23:08
 25/25 anonim ***** válasza:
52%
a biblia a 2010 évvel ezelötti emberek marketingje XD XD jól hülyének nézetek mindenkit, azt most meg még tisztelik is "Istent"... Chriss Angel is jár a vizen, meg repülni is tud csak ugy...akkor én most elndítom a higyjünk Chriss Angel-ben vallást...ki tart velem? XD
2010. aug. 11. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!