Kedves hívők/nem hívők! Mit gondoltok az alábbi cikkről?
Nem szeretnék vitát szítani, se provokálni, csupán érdekességnek szánom. Én most találkoztam ezzel a cikkel, és mivel magam nem vagyok (keresztény) hívő, ezért gondoltam megkérdezlek titeket. Hátha más is olvasta, esetleg többet tud a dologról. :)
Mondjuk első olvasásra nekem sem tűnik valami hitelesnek, próbáltam jobban utána járni, de mindenhol kb. ugyan azt írják.
Ezért gondoltam megkérdezek itt valakit, hátha többet tud a dologról. De tényleg csak érdekességképp foglalkoztat a dolog.
Szia !
Van több írás ami hamisítvány ez is ezek közé tartozik.
Ilyen kódex a 9-11 század környékén csináltak. Ez csak az egyik gond. Ha józan ésszel próbálsz gondolkodni, kinek a kezében van az írás? A törökök kezében. Miért nem adja ki vizsgálatra az iszlám török a zsidó-keresztény cáfolatát bizonyító iratot? Ne felejtsd el, hogy nem volt a történelemben olyan irat, melyet körültekintőbben vizsgáltak meg, mint a Biblia iratait. Évszázadok, sőt évezredek óta támadják, vizsgálják, kutatják.
Olvasd el ezt is, ha egy kicsit szélesebb nézettel szeretnéd vizsgálni Barnabás evangéliumát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!