Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem lehetne, hogy normálisan...

Nem lehetne, hogy normálisan éljünk?

Figyelt kérdés

Nem lehetne, hogy ne follyon a vallásos népbutítás a csapból is? Nem lehetne, hogy ne dörgöljék folyton az ember orra alá, ne tukmálják a keresztény, zsidó, muszlim, stb. elmebajaikat, és ne akarják ráerőltetni másokra "értékeiket", hanem hagyják már az embert egészségesen élni?

Miért kell utcán, tv-ben, iskolákban erőszakosan terjeszteni befolyásolható gyerekek között is? Titeket nem zavar?

2014. ápr. 13. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

"Persze, nem kötelező. Csak akkor ne kapcsold be a rádiót, mert ahol mást már nem is lehet fogni, a vallásrádiók ott is mennek, hallgathatod, hogy ki méltó arra, hogy a mennybe menjen, és ki való a pokolba. Ne kapcsold be a tévét, mert a köztévén sulykolják a vallást. "

Te pont olyan vagy, mint azok, akik lehülyéznek engem, hogy minek van otthon saját tévém, amikor a tévéből csak hülyeség jön. Nem a megasztárt kell nézni, van a világon HBO meg Animal Planet. Komoylan mondom, anyukám vallásos, és mégsem érzem úgy, hogy az orrom alá lenne dörgölve.

2014. ápr. 21. 19:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, és ha megnézed, hogy sok fiatal hogyan él, akkor igazuk is van. Ugyanis amin most szörnyülködünk, hogy "Való világ", lassan az lesz a való világ. És hiába nézed te az animal planetet, ha a körülötted élők meg a népbutítást, és idióták lesznek, mert társadalomban vagy kénytelen élni.
2014. ápr. 22. 03:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, de nekik ugyanannyi energiába tartozik átkapcsolni egy normális adóra, nekem is ugyanannyi pénzbe kerül az HBO, mint bárki másnak, és én is tudatosan kerülöm el az internet hülyeségeit. Aki nem teszi, szerintem megérdemli. És aki értelmi képességei miatt nem teszi - mondjuk ki, túl idióta hozzá - az mindig talál magának valamit. Például említettük a VV-ot. Annak semmi köze a kereszténységhez, vagy akármelyik valláshoz, és butítja a népet. A vallási műsor helyére szerinted mennyi idő berakni bármi más dolgot, ami még jobban butít?
2014. ápr. 22. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Mikor a pedofil papok botrányaival van tele a világ sajtó, kissé erőtlen érv a vallásos értékek mellett kardoskodni...
2014. máj. 22. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!