Isten pszichés problémákkal küszködik? Vagy mi baja van?
"Megbáná azért az Úr, hogy teremtette az embert a földön, és bánkódék az ő szívében.
És monda az Úr: Eltörlöm az embert, a kit teremtettem, a földnek színéről; az embert, a barmot, a csúszó-mászó állatokat, és az ég madarait; mert bánom, hogy azokat teremtettem"
A kérdés az állatokra vonatkozik.
"Valószínűleg az állatok sem voltak piskóták anno (már ha elhiszed a történetet).
Mózes 1. könyve, 6. fejezet:
11. A föld pedig romlott vala Isten előtt és megtelék a föld erőszakoskodással.
12. Tekinte azért Isten a földre, és ímé meg vala romolva, mert minden test megrontotta vala az ő útát a földön.
13. Monda azért Isten Noénak: Minden testnek vége elérkezett előttem, mivelhogy a föld erőszakoskodással telt meg általok: és ímé elvesztem őket a földdel egybe."
Hogyne hinném el,itt a bizonyíték,hogy piskóták voltak:)
Nos,emlékezzünk vissza,nem az ember volt az,aki elátkozta a földet....És nem is a Sátán rontotta meg az állatokat,már ha egyáltalán igaz az,hogy valami baj volt velük.mert mi lett volna a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!