Szülés után rosszkedvű, levert vagyok, semmi sem érdekel, sokat sírok is. Valaki küszködik még ilyen problémákkal? Vagy velem van valami baj? ( 2 hete szültem)
szia
nem lehet,hogy a szülés utáni depresszió talált meg?
szerintem beszélj a védőnőddel erről!
Nem veled van baj, ez meg termeszetesnek mondhato.
Ez az un baby blues, ami a szulest kovetoen jelentkezik kozvetlenul es altalaban kulonosebb gond nelkul hamar el is mulik.
A szules utani depresszio honapokkal a szules utan szokott jelentkezni.
Baby blues allitolag minden 2. szult not erint, foleg az elso babasokat. Nekem is volt, nem volt jo, allandoan bogtem mindenen, nem tudtam kielvezni a babazast annyira, mint amennyire gondoltam. Nekem az segitett hamar tulleni rajta, hogy mindent elmondtam a ferjemnek, hogy eppen mi bant, o biztatott, kimelt, neha atvette a babazast, hogy pihenjek, lustalkodjak, illetve amikor negy hetes lett a babam, akkor anyukamat elhivta hozzank, ott aludt es miutan este elaltattam a babat kaptunk ket ora kimenot. Csak setalni mentunk, de kicsit olyan volt az eletem, mint szules elott, nem ereztem magam szerencsetlennek. Viszont rohantam haza a babahoz. Ezt meg egyszer eljatszottuk a kovetkezo heten, azutan mar szinte semmi bajom volt.
Nekem az is volt a bajom, hogy nem voltam eleg magabiztos a babammal, feltem, hogy valamit rosszul csinalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!