Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hasonló bevándorlási problémák...

Hasonló bevándorlási problémákkal küszködik az Egyesült-Államok, mint Európa?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 19:38
 1/7 A kérdező kommentje:

Mielőtt bárki beszólna, elírtam.

Tehát helyesen: Egyesült Államok.

2013. okt. 6. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Egész mással.

Az amerikaiak bármennyire is nem szeretik a mesztic, még mindig jobbak, mint a közel-keletiek , meg az afrikaiak.

Ugyanis mexikói , dél-amerikai és az Egyesült Államok kultúrája között nincs akkora szakadék, mint az európai és a közel-keleti között.

2013. okt. 6. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Vannak hasonlóságok, de van két fontos különbség:

- az amerikai eleve egy multikulturális, bevándorló társadalom

- a bevándorlók azért mennek Amerikába, hogy amerikaiakká váljanak, míg az Európába érkező arabok, törökök, pakisztániak nem akarnak európaivá válni, hanem ragaszkodnak a saját szokásaikhoz, kultúrájukhoz

2013. okt. 6. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:

2#

Légyszi olvasd el még egyszer a kérdést, mert a válaszoddal nem arra válaszoltál.

2013. okt. 6. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Még egy különbség: az USA szociális hálója fejletlen, mert "kapitalistább" ország, mint az EU. (Bár ez változóban van) Tehát a bevándorlók nem terhelik a TB-kasszát és a szociális ellátórendszert (GYES, stb.) mert olyan nincs - ilyen értelemben nem okoznak problémát.
2013. okt. 6. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
A kettessel teljesen egyetértek. Inkább Európába is mexikóiak vándorolnának be muszlim fundamentalisták helyett.
2013. okt. 6. 21:41
 7/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Én úgy látom, hogy hasonlóval. Nem régen utánanéztem ennek, borzasztó képeket tudnak kitettni mexikóiakról, kb. olyanokat láttam, mint amiket nálunk képesek a youtube-ra tenni a cigányokról azok, akik ki nem állhatják a cigányokat.

Arról nem beszélve, hogy mivel az állam nem elég hatékony, a milice-ek szépen lövöldöznek a határmenti helyeken.

Ami a különbség, hogy Európában ilyen ellenállásra nem is lehet számítani, nincs annyi fegyver a népeknél. A másik meg, hogy valóban, a mexikóiak nem annyira más kultúrájúak, vallásúak, mint az Eu-ba érkező afrikai muszlimok.

(arról, hogy Amerika olvasztótégely: akkor miért vannak kínai negyedek, spanyol negyedek? - de legyen)

És még Nagy Britannia és Ausztrália is komolyan küzdenek az illegális bevándorlással...nem is hittem volna.

2013. okt. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!