Hasonló bevándorlási problémákkal küszködik az Egyesült-Államok, mint Európa?
Mielőtt bárki beszólna, elírtam.
Tehát helyesen: Egyesült Államok.
Egész mással.
Az amerikaiak bármennyire is nem szeretik a mesztic, még mindig jobbak, mint a közel-keletiek , meg az afrikaiak.
Ugyanis mexikói , dél-amerikai és az Egyesült Államok kultúrája között nincs akkora szakadék, mint az európai és a közel-keleti között.
Vannak hasonlóságok, de van két fontos különbség:
- az amerikai eleve egy multikulturális, bevándorló társadalom
- a bevándorlók azért mennek Amerikába, hogy amerikaiakká váljanak, míg az Európába érkező arabok, törökök, pakisztániak nem akarnak európaivá válni, hanem ragaszkodnak a saját szokásaikhoz, kultúrájukhoz
2#
Légyszi olvasd el még egyszer a kérdést, mert a válaszoddal nem arra válaszoltál.
Én úgy látom, hogy hasonlóval. Nem régen utánanéztem ennek, borzasztó képeket tudnak kitettni mexikóiakról, kb. olyanokat láttam, mint amiket nálunk képesek a youtube-ra tenni a cigányokról azok, akik ki nem állhatják a cigányokat.
Arról nem beszélve, hogy mivel az állam nem elég hatékony, a milice-ek szépen lövöldöznek a határmenti helyeken.
Ami a különbség, hogy Európában ilyen ellenállásra nem is lehet számítani, nincs annyi fegyver a népeknél. A másik meg, hogy valóban, a mexikóiak nem annyira más kultúrájúak, vallásúak, mint az Eu-ba érkező afrikai muszlimok.
(arról, hogy Amerika olvasztótégely: akkor miért vannak kínai negyedek, spanyol negyedek? - de legyen)
És még Nagy Britannia és Ausztrália is komolyan küzdenek az illegális bevándorlással...nem is hittem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!