Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Küszködik más is ilyen problém...

Küszködik más is ilyen problémákkal? (hangyafóbia)

Figyelt kérdés
Eddig még nem hallottam, hogy másnak is lenne, de "remélem", nem vagyok egyedül.Eléggé szörnyű...ha már 2-3van egy helyen, szorongok,rosszulvagyok, elfutok amilyen messzire csak tudok, eszeveszettül, leszarva, hogy minek megyek neki, vagy minek nem...:S ha meg már egy egész boly van..uhh...:S Sőt, már képen is látva elég rossz. :/
2010. aug. 11. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem halfóbiám van. mondjuk, ezzel talán egy fél fokkal könnyebb együttélni, de megértem a bajod. egy pszichológus segíthet.
2010. aug. 11. 20:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Hmm.:S Az se lehet túl jó. De végre valaki, aki megért.
2010. aug. 11. 21:06
 3/10 anonim válasza:
én a póktol félek...márpedig azok is mindehol vannak! úgxhogy csak annyit mondok..féljünk eggyütt!
2010. aug. 11. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Megértelek. Én a pókokkal vagyok így, a világból ki lehetne kergetni velük. Korábban elhatároztam, hogy "kikezelem magam", először csak nézegettem a pókokat, aztán próbáltam kézre mászatni egy-egy kisebbet, de borzalmas volt, és fel is hagytam vele. Aztán egyszer éjjel egy ilyen tömzsi fekete dög bemászott a számba és összecsípett (nem vicc, ha nem velem történik, nem hittem volna el, hogy van ilyen). Alig kaptam levegőt, és kegyetlenül fájt. Azóta pláne ilyen fóbiás vagyok sajnos.
2010. aug. 11. 21:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Bemászott a szádbaa???!?! uhhh...:S hát nem irigyellek :S

pedig én a pókhálótól jobban fosok mint a pókoktól. :/

2010. aug. 11. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
2010. aug. 13. 06:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Jujj felfedeztem a válaszadók között még egy hangyafóbiás embert. Nem vagyok egyedüüül.^^
2010. aug. 13. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

na, nem keltem fel hiába :)

üdv, a halfóbiás

:DDD

2010. aug. 13. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hangyafóbiám, egyszerűen irtózok tőlük :S Rajtuk kívül nincs semmilyen fóbiám..imádom a pókokat, csótányokat...stb. de a hangyáktól sikítok és menekülök!
2012. júl. 1. 13:45
 10/10 Purple Girl válasza:
Én nekem is hangya fóbiám van... Legutóbb megláttam egy tucat hangyát mert bent maradt a dió a szobámban, és tele mászták, és a konektornál is voltak. Egész éjjel nem mertem aludni...
2019. jún. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!