Küszködik más is ilyen problémákkal? (hangyafóbia)
Figyelt kérdés
Eddig még nem hallottam, hogy másnak is lenne, de "remélem", nem vagyok egyedül.Eléggé szörnyű...ha már 2-3van egy helyen, szorongok,rosszulvagyok, elfutok amilyen messzire csak tudok, eszeveszettül, leszarva, hogy minek megyek neki, vagy minek nem...:S ha meg már egy egész boly van..uhh...:S Sőt, már képen is látva elég rossz. :/2010. aug. 11. 20:46
1/10 anonim válasza:
nekem halfóbiám van. mondjuk, ezzel talán egy fél fokkal könnyebb együttélni, de megértem a bajod. egy pszichológus segíthet.
2/10 A kérdező kommentje:
Hmm.:S Az se lehet túl jó. De végre valaki, aki megért.
2010. aug. 11. 21:06
3/10 anonim válasza:
én a póktol félek...márpedig azok is mindehol vannak! úgxhogy csak annyit mondok..féljünk eggyütt!
4/10 anonim válasza:
Megértelek. Én a pókokkal vagyok így, a világból ki lehetne kergetni velük. Korábban elhatároztam, hogy "kikezelem magam", először csak nézegettem a pókokat, aztán próbáltam kézre mászatni egy-egy kisebbet, de borzalmas volt, és fel is hagytam vele. Aztán egyszer éjjel egy ilyen tömzsi fekete dög bemászott a számba és összecsípett (nem vicc, ha nem velem történik, nem hittem volna el, hogy van ilyen). Alig kaptam levegőt, és kegyetlenül fájt. Azóta pláne ilyen fóbiás vagyok sajnos.
5/10 A kérdező kommentje:
Bemászott a szádbaa???!?! uhhh...:S hát nem irigyellek :S
pedig én a pókhálótól jobban fosok mint a pókoktól. :/
2010. aug. 11. 21:51
6/10 anonim válasza:
ezt nézzétek meg: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__4..
7/10 A kérdező kommentje:
Jujj felfedeztem a válaszadók között még egy hangyafóbiás embert. Nem vagyok egyedüüül.^^
2010. aug. 13. 11:34
8/10 anonim válasza:
na, nem keltem fel hiába :)
üdv, a halfóbiás
:DDD
9/10 anonim válasza:
Nekem is hangyafóbiám, egyszerűen irtózok tőlük :S Rajtuk kívül nincs semmilyen fóbiám..imádom a pókokat, csótányokat...stb. de a hangyáktól sikítok és menekülök!
10/10 Purple Girl válasza:
Én nekem is hangya fóbiám van... Legutóbb megláttam egy tucat hangyát mert bent maradt a dió a szobámban, és tele mászták, és a konektornál is voltak. Egész éjjel nem mertem aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!