Mire jó ez, hogy kötekednek a hit gyülekezetesek?
Figyelt kérdés
Zsarolnak engem azzal, hogy nem jó a vízkeresztségem, mert nem mártóztam be teljesen a vízbe... Víziszonyos vagyok, világéletemben utáltam a víz közelségét is, mire jó ez hogy zsarolnak ilyenekkel, hogy nincs üdvösségem, meg hasonlókkal? Gusztustalan, ahogy megpróbálják az embert manipulálni, nem gondolják, hogy ezekkel csak lejáratják magukat?2014. febr. 1. 17:47
31/34 anonim válasza:
Vidiripi
Ebcsont!
Voltak olyan hívők akik az életüket adták a hitükért. Oké víziszonyos felebarátunk nem keresztelkedik meg de egyébként hívő módjára él. Aztán egyszer csak olyan helyzetbe kerül hogy választania kell vagy megtagadja a hitét vagy lenyomják a víz alá erőszakkal.
Mit fog tenni?
A mai egyre kegyetlenebb világban ez nem is annyira elképzelhetetlen mint sokan gondolják. Nem jelenti azt hogy így fog történni de nem is kizárt.
32/34 anonim válasza:
Merem remélni, hogy a kereszténység (és egyetlen más vallás sem) fog soha többé ennyire elfanatizálódni. Ne süllyedjünk már vissza a kőkorszakba...
33/34 anonim válasza:
Vidiripi
33-dik!
Nézd meg a TV-ben a "való világot" és rájössz hogy pontosan odatartunk. A sötétségbe. De ez kell a népnek vagy mi.
34/34 anonim válasza:
Meg akarnak csípni maguknak ,hogy oda tejelj vagy hogy ott kárhozz el. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!