Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mire jó ez, hogy kötekednek a...

Mire jó ez, hogy kötekednek a hit gyülekezetesek?

Figyelt kérdés
Zsarolnak engem azzal, hogy nem jó a vízkeresztségem, mert nem mártóztam be teljesen a vízbe... Víziszonyos vagyok, világéletemben utáltam a víz közelségét is, mire jó ez hogy zsarolnak ilyenekkel, hogy nincs üdvösségem, meg hasonlókkal? Gusztustalan, ahogy megpróbálják az embert manipulálni, nem gondolják, hogy ezekkel csak lejáratják magukat?

2014. febr. 1. 17:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ebcsont!

Voltak olyan hívők akik az életüket adták a hitükért. Oké víziszonyos felebarátunk nem keresztelkedik meg de egyébként hívő módjára él. Aztán egyszer csak olyan helyzetbe kerül hogy választania kell vagy megtagadja a hitét vagy lenyomják a víz alá erőszakkal.

Mit fog tenni?

A mai egyre kegyetlenebb világban ez nem is annyira elképzelhetetlen mint sokan gondolják. Nem jelenti azt hogy így fog történni de nem is kizárt.

2014. febr. 7. 11:21
 32/34 anonim ***** válasza:
Merem remélni, hogy a kereszténység (és egyetlen más vallás sem) fog soha többé ennyire elfanatizálódni. Ne süllyedjünk már vissza a kőkorszakba...
2014. febr. 7. 11:27
 33/34 anonim ***** válasza:

Vidiripi

33-dik!

Nézd meg a TV-ben a "való világot" és rájössz hogy pontosan odatartunk. A sötétségbe. De ez kell a népnek vagy mi.

2014. febr. 7. 12:24
 34/34 anonim ***** válasza:
Meg akarnak csípni maguknak ,hogy oda tejelj vagy hogy ott kárhozz el. :-)
2014. jún. 6. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!