A vallást az emberek találták ki? Hogy beszélhetünk Istenről?
Figyelt kérdés
Akkor nincs felsőbb hatalom!2013. dec. 19. 18:01
41/44 anonim válasza:
Oké. :)
De nem vagyok arrogáns.
Ugyan olyan érző ember vagyok mint Te csak a "gyengébb" nemhez tartozom,
Egy hibám van ezen a téren, ami nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs hibám más téren.
"oroszlánként" védem a Biblia igazságait. :D)
Szervusz legyen szép napod.
42/44 synapse11 válasza:
Én ugyanilyen vehemenciával képviselem a valóság igazságait. Sajnos néhány ember már túl mélyre süllyedt ahhoz, hogy próbálkozzak. Csak remélem, élőbe soha nem vet össze ilyen emberekkel az élet. Legyen neked is szép napod.
43/44 anonim válasza:
A J.T. szellemi arroganciájáról, ill. téveszméiről csak annyit, hogy a 60-as években az elnök és az alelnök egy bírósági meghallgatáson, amit a Szervezet ellen folytattak arra a kérdésre, hogy ki vezeti az Őrtorony írását, ők egyértelműen " Istent " jelölték meg. " Jehova különösen az Őrtorony tanítói segédletével tanítja az ő népét." Tehát Isten vezeti az Őrtorony írását, ő adja a vezérfonalat az írók kezébe. Akkor az Őrtoronyban megjelenő Biblia tévedések is Istentől valók, amiket 20-30 évente mindig korrigálnak. Soroljam? Szánalmas egy banda, egy professzionális hazugsággépezet! 😇
44/44 anonim válasza:
#43: Melyik vallási irányzat nem az? Főként a kereszténység berkeiből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!