Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A vallást az emberek találták...

A vallást az emberek találták ki? Hogy beszélhetünk Istenről?

Figyelt kérdés
Akkor nincs felsőbb hatalom!

2013. dec. 19. 18:01
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Oké. :)

De nem vagyok arrogáns.

Ugyan olyan érző ember vagyok mint Te csak a "gyengébb" nemhez tartozom,

Egy hibám van ezen a téren, ami nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs hibám más téren.

"oroszlánként" védem a Biblia igazságait. :D)

Szervusz legyen szép napod.

2013. dec. 22. 00:13
 42/44 synapse11 ***** válasza:
Én ugyanilyen vehemenciával képviselem a valóság igazságait. Sajnos néhány ember már túl mélyre süllyedt ahhoz, hogy próbálkozzak. Csak remélem, élőbe soha nem vet össze ilyen emberekkel az élet. Legyen neked is szép napod.
2013. dec. 22. 10:09
 43/44 anonim ***** válasza:
83%
A J.T. szellemi arroganciájáról, ill. téveszméiről csak annyit, hogy a 60-as években az elnök és az alelnök egy bírósági meghallgatáson, amit a Szervezet ellen folytattak arra a kérdésre, hogy ki vezeti az Őrtorony írását, ők egyértelműen " Istent " jelölték meg. " Jehova különösen az Őrtorony tanítói segédletével tanítja az ő népét." Tehát Isten vezeti az Őrtorony írását, ő adja a vezérfonalat az írók kezébe. Akkor az Őrtoronyban megjelenő Biblia tévedések is Istentől valók, amiket 20-30 évente mindig korrigálnak. Soroljam? Szánalmas egy banda, egy professzionális hazugsággépezet! 😇
2013. dec. 22. 12:38
 44/44 anonim ***** válasza:
#43: Melyik vallási irányzat nem az? Főként a kereszténység berkeiből...
2014. ápr. 8. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!