Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták mit szóltok ahhoz,...

Ateisták mit szóltok ahhoz, hogy az evolúció matematikailag is lehetetlen?

2013. nov. 27. 22:26
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Persze szeretlek titeket! :)

Csak olyan hazugságokban (pl. evolúcióban) hisztek és olyan hiába való dolgokat tartotok fontosnak, hogy azokon tényleg már csak nevetni tudok :D

2013. nov. 28. 22:01
 32/55 Tom Benko ***** válasza:
88%
Csak annyit, hogy van matematikai modellje, úgyhogy a videó baromság. Aki meg Hovindot komolyan veszi, az igazoltan Taigetosz-pozitív...
2013. nov. 28. 22:02
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, persze, hogy komolyan vesszük az evolúciót. Mi ugyanis jártunk iskolába, én meg egészen véletlenül biológát is tanítottam. Az evolúció nem Isten ellensége, nem zárja ki Isten létét, mint ahogy nyilván Isten sem zárja ki az evolúciót, hiszen hatékonyan közre is működött benne. A bigott és értelmetlen marhaságokkal, amiket te is hirdetsz, nem tudunk mit kezdeni. Olyan ez, mint UFO-hívők szövegei. De nem győzünk meg téged, mert nem tudunk. Egyébként meg szabad neked, annyit hiszel, amennyit akarsz. Csak ne provokálj minket ilyen áltudományos videókkal. Köszönjük, nem kérjük.
2013. nov. 28. 22:13
 34/55 A kérdező kommentje:
Nem szakadtok meg ennyi erőlködéstől? :D
2013. nov. 28. 22:17
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szakadunk meg. )) Írtam, hogy téged nem akarunk és nem is tudunk meggyőzni. Vannak betegségek, amelyeket nem lehet gyógyítani. Ezért van például sok elszeparált osztály egyes intézményekben.
2013. nov. 28. 22:24
 36/55 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem a kérdezőt, miért kell napi szinten kötekednie.

A kereszténység a szeretet vallása. Például Jézus is szerette Mohamedet.

[link]

[link]

2013. nov. 28. 22:25
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a cikk tulajdonképpen erről szól.

2013. nov. 28. 22:36
 38/55 anonim ***** válasza:
Nos nem akartam belekveredni a témába, de többször elhangzott a matematikai modell és fel keltette az érdeklődésem, hogy mire gondolhattok. Erről valami anyagot tudnátok mutatni?
2013. nov. 28. 22:57
 39/55 Grielean ***** válasza:
100%

"Csak olyan hazugságokban (pl. evolúcióban) hisztek és olyan hiába való dolgokat tartotok fontosnak, hogy azokon tényleg már csak nevetni tudok :D"

Üdv, Tati!

Na és mondd, alá is tudod támasztani valamivel ezt a mániákus hazugozásodat? A múltkor szántam rád annyi időt, hogy privátban kifejtsem neked, Hovind hazugságokról szóló előadásában hány hazugságot láthatunk már tőle is, rögtön a műsor legelején. Persze válaszra már ezt se méltattad... na de legalább belegondolhattál volna, hogy biztos egy olyan embert kéne ajnároznod, aki hazug állítások között hazugoz le másokat?

És ami még szomorúbb, miért kell nem csak hogy elhinned Hovind szavait, de egyenesen ennek a retardáltnak a példáját követned? Miért akarod ugyanúgy lejáratni a kereszténységet, ahogy ez a szerencsétlen, akinek senki nem veszi be a szavait, aki egy kicsit is gondolkodik? Akár muszlim, akár buddhista, akár ateista, akár keresztény, senki!

Komolyan, ebbe belegondoltál-e valaha? Hogy ha azt szeretnéd, hogy mások a kereszténységben kövessenek, akkor jó keresztényként kéne példát mutatnod, nem pedig hazugok szavát követve hozni szégyent a saját egyházadra...

2013. nov. 28. 23:11
 40/55 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmire gondoltatok?

2013. nov. 28. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!