Ateisták mit szóltok ahhoz, hogy az evolúció matematikailag is lehetetlen?
"...lassan a magam erejéből győződtem meg róla, hogy a logika sajnos azt mutatja, hogy az egyház csak ki akar használni és irányítani akar bennünket..."
Tudod létezik olyan, hogy keresztény egyház, aminek maga Jézus Krisztus az egyház feje :)
Ki tartozik Jézus Krisztus Egyházához? Egyszerű. Aki megtért a bűneiből az Úrhoz :)
Meggyőződésem, hogy Jézus Krisztus az a "sarokkő" amiről ír a Biblia az Ószövetségben és az Újszövetségben is.
Meggyőződésem, hogy a történelem legelső "A Nagy Piramis" -nevű piramisára azért nem került rá a sarokkő, mert ezzel is Jézusra akartak utalni. Továbbá érdekes, hogy több evangéliumi üzenetet is hordoz magában "A Nagy Piramis" és, hogy pontosan 144.000 darab simára csiszolt kőből készült.
Erről bővebben Kent Hovind is beszél 2 óra 11 perc és 35 másodpercnél:
Csobán!
Mikor tanultál genetikát?
"Ewan Birney, az Európai Bioinformatikai
Intézet (Cambridge) elemzője szerint „a
szemét DNS kifejezést a szemétbe kell
dobni”. A BBC-nek nyilatkozó kutató
szerint egyértelműen kiderült, hogy a
korábban gondoltnál a genom jóval
nagyobb része aktív biológiailag"
Zsoltárok könyve 2. rész:
1. Miért dühösködnek a pogányok, és gondolnak hiábavalóságot a népek?
2. A föld királyai felkerekednek és a fejedelmek együtt tanácskoznak az Úr ellen és az ő felkentje ellen:
3. Szaggassuk le az ő bilincseiket, és dobjuk le magunkról köteleiket!
4. Az egekben lakozó neveti, az Úr megcsúfolja őket.
.
Hát,.. az én Istenem megcsúfolja azokat és nevet azokon, akik ellene vannak...
Akik az én Istenem ellen vannak, azokon miért ne nevethetnék én is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!